Arkadaşlar çift ekran kullanıyorum, ana ekrandan oyuna giriyorum. Yan ekrandan Discord'ta bir odaya geçicem mesela tıkladım bir odaya diyelim. Ana ekranda oyunu alta alıyor. Çözümünü bilen var mı?
Olay masaüstü değiştirmek değil diğer monitördeki masaüstünü birincil monitörden ayırmak. Çift monitör kullanmadığım için deneme şansım yok ama mantıksal olarak düşünüldü mü işe yarar gözüküyor.
Windows 10 için. Çoklu masaüstü oluşturma ile kullanıyor yayıncılar.
Oyun oynayacağınız masaüstünü sadece birinci monitör olarak ayarlayın.
Sonra yayın ve konuşma programlarını kullanacağınız masaüstünü sadece ikinci monitör olarak ayarlayın.
Bence bu ayarları yaptıktan sonra bile simge durumuna düşme olabilir.
Pencereli tam ekran modu oyunun kendisini tam ekran olarak açmasına rağmen bir pencere gibi görerek aşağı düşmesini de engeller. İlk cevabı veren arkadaşı "Bilen birisi yok mu" diyerek bilgisizlikle itham etmek yerine deneseydiniz çoktan cevabı almış olduğunuzu fark ederdiniz.
Pencereli tam ekran modu oyunun kendisini tam ekran olarak açmasına rağmen bir pencere gibi görerek aşağı düşmesini de engeller. İlk cevabı veren arkadaşı "Bilen birisi yok mu" diyerek bilgisizlikle itham etmek yerine deneseydiniz çoktan cevabı almış olduğunuzu fark ederdiniz.