İkinci monitörün görüntüsünü Onboard'dan vermek

Beaxsy

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar,

Ben Twitch üzerinde yayın yapmaya çalışan bir yayıncıyım :)

Bir monitörde yayın yapıp diğer monitörden chati takip ediyorum herkes gibi sorum şu ekran kartını yormamak adına yan monitöre görüntünün işlemci üzerinde ki onboarddan verilebildiğini duydum böyle bir şey mümkün mü? Mümkünse eğer nereden yapıldığını söyler misiniz?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar arkadaşlar,

Ben Twitch üzerinde yayın yapmaya çalışan bir yayıncıyım :)

Bir monitörde yayın yapıp diğer monitörden chati takip ediyorum herkes gibi sorum şu ekran kartını yormamak adına yan monitöre görüntünün işlemci üzerinde ki onboarddan verilebildiğini duydum böyle bir şey mümkün mü? Mümkünse eğer nereden yapıldığını söyler misiniz?

Teşekkürler.
Olacağını zannetmiyorum. Ben ekran kartı takılıyken Onboard'dan görüntü alamamıştım.

Benim Asus z77 anakartta BIOS/Advanced/System Agent Configuration/Graphics Configuration altında iGPU Multi-Monitor diye bir ayar var. Sizin de anakartınız Asus ise bu ayarı "Enable" yaparak deneyebilirsiniz. Asus değilse buna benzer bir ayar yine olmalı. Bilen biri cevaplayana kadar bir deneyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı