Sadece birkaç köyde gerçekleşti muhtemelen. Seçim kaybını sadece buna yoruyorsan siz 100 sene daha iktidar yüzü göremezsiniz. Bu halkı tanıyamamışsınız.
Sizinkiler demiyor muydu %49 ile öndeyiz diye? Ne oldu? Az utanmanız olsa Twitter'dan tweet dahi atamazdınız. İmamoğlu ve Yavaş bu halka göz göre göre YALAN söyledi.
Sadece birkaç köyde gerçekleşti muhtemelen. Seçim kaybını sadece buna yoruyorsan siz 100 sene daha iktidar yüzü göremezsiniz. Bu halkı tanıyamamışsınız.
Sadece birkaç köy mü? Emin misin? Hadi onu geçtim depremzedelerden utan, hallerini gör. İmar hakkını, bina yapılma iznini kim verdi? Kim denetlemedi bunca canı? Sen ve senin gibiler depremzedelerin kanında boğulmaya mahkumsunuz.
Bunu bir depremzedeye soracaksın. Ben depremzede değilim. Az bile onlara. Demek ki üzülmemek gerekiyormuş. Kendi adıma konuşayım: Ben bundan sonra üzülmeyeceğim.
Sizinkiler demiyor muydu %49 ile öndeyiz diye? Ne oldu? Az utanmanız olsa Twitter'dan tweet dahi atamazdınız. İmamoğlu ve Yavaş bu halka göz göre göre YALAN söyledi.