İkincil bir bilgisayar olmadan Windows 11 kurmak mümkün mü?

Raxys

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar laptopum sıkıntılı ben FreeDOS bir sistem alacağım ama aklıma takıldı nasıl bir işletim sistemi kurabilirim? Telefondan olur mu?

Arkadaşlar laptopum sıkıntılı ben FreeDOS bir sistem alacağım ama aklıma takıldı nasıl bir işletim sistemi kurabilirim? Telefondan olur mu?

Bilgisayarcıda kurabilirsin ama pahalı olursa telefondan OTG ile de kurabilirsin

Bilgisayarcıda kurabilirsin ama pahalı olursa telefondan OTG ile de kurabilirsin
Eğer freedos sistemi bilgisayarcıdan alacaksan orada ücretsiz kurulur ama oradan almazsan iso dosyasını telefona yükleyim otg kablosu ile usb ye aktarabilirsin.

Hocam OTG ile yapacağım yapacak bir şey yok gibi

Eğer FreeDOS sistemi bilgisayarcıdan alacaksan orada ücretsiz kurulur ama oradan almazsan ISO dosyasını telefona yükleyim OTG kablosu ile USB'ye aktarabilirsin.

Hocam vatandan

Hocam yakınlarınızda İnternet kafe varsa oradaki bilgisayardan Windows indirip USB'nize Windows'u yükleyebilirsiniz.

Hocam ilçemde bulunmuyor ben bulamadım OTG ile yapacağım

Hocam OTG ile yapacağım yapacak bir şey yok gibi

Hocam vatandan

Hocam ilçemde bulunmuyor ben bulamadım OTG ile yapacağım

Vatan da yeni alınan FreeDOS bilgisayarlarda ücretsiz işletim sistemi kuruluyor ama aldığında kurman lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı