Arkadaşlar laptopum sıkıntılı ben FreeDOS bir sistem alacağım ama aklıma takıldı nasıl bir işletim sistemi kurabilirim? Telefondan olur mu?
Eğer freedos sistemi bilgisayarcıdan alacaksan orada ücretsiz kurulur ama oradan almazsan iso dosyasını telefona yükleyim otg kablosu ile usb ye aktarabilirsin.Bilgisayarcıda kurabilirsin ama pahalı olursa telefondan OTG ile de kurabilirsin
Arkadaşlar laptopum sıkıntılı ben FreeDOS bir sistem alacağım ama aklıma takıldı nasıl bir işletim sistemi kurabilirim? Telefondan olur mu?
Bilgisayarcıda kurabilirsin ama pahalı olursa telefondan OTG ile de kurabilirsin
Bilgisayarcıda kurabilirsin ama pahalı olursa telefondan OTG ile de kurabilirsin
Eğer FreeDOS sistemi bilgisayarcıdan alacaksan orada ücretsiz kurulur ama oradan almazsan ISO dosyasını telefona yükleyim OTG kablosu ile USB'ye aktarabilirsin.
Hocam yakınlarınızda İnternet kafe varsa oradaki bilgisayardan Windows indirip USB'nize Windows'u yükleyebilirsiniz.
Hocam OTG ile yapacağım yapacak bir şey yok gibi
Hocam vatandan
Hocam ilçemde bulunmuyor ben bulamadım OTG ile yapacağım
Vatan da yeni alınan FreeDOS bilgisayarlarda ücretsiz işletim sistemi kuruluyor ama aldığında kurman lazım.
Hocam alırken soracağım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.