İleride bilgisayarcı açmak ne kadar mantıklı?

Aslında şu an bir bilgisayarcıda çıraklık yapıyorum ama çıkmayı düşünüyorum. Çünkü geleceği olacağını düşünmüyorum ve hayat boyu tozlu bilgisayarlarla uğraşmak istemiyorum. Fakat ailem sırf esnaflık diye çıkmamamı istiyor. Ben bu sene dilden mezunum ve sınava çalışmak istiyorum. Sizce bilgisayarcılık geleceğin mesleği mi?

Öncelikle meslek seçiminizi aileniz yerine sizin yapmanız gerekiyor. Nasıl ayak uydurduğunuza bağlı olarak her meslek geleceğin mesleği olabilir.

Ampermetre görmediysen elin havyaya değmediyse bomboş bir yerde çalışıyorsun demektir. Geleceği bırak geçmişte bile bu işleri bırakan çok oldu ha ben çok revaç bir yere açarım format başı 500TL, kasa temizleme bakıma 1500TL alıp cebimi haramla doldururum dükkana paltoyla geleni eve donla yollarım dersen o zaman denemeyi düşünebilirsin.

Ampermetre görmediysen elin havyaya değmediyse bomboş bir yerde çalışıyorsun demektir. Geleceği bırak geçmişte bile bu işleri bırakan çok oldu ha ben çok revaç bir yere açarım format başı 500TL, kasa temizleme bakıma 1500TL alıp cebimi haramla doldururum dükkana paltoyla geleni eve donla yollarım dersen o zaman denemeyi düşünebilirsin.
Maalesef arkadaş doğru biraz kazık bir meslek ben vicdan azabı çekerim biraz : )

Ne kadar haram olduğu tartışılır ama insanların ilerde bilgisayarcılara iş yaptıracağını düşünmem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı