İleriye dönük işlemci önerisi

Peki AM5 için önerebileceğiniz FP Anakart ve İşlemci ne olur 10 Bin TL bütçe içerisinde veya bu bütçe yetecek mi ?
Yeter.

Bu anakart ile işlemci yükseltmesi bile yaparsın ileride. Kafan rahat olsun.

Ryzen 5 7600 - B650M​

R5 7600 ve R5 7500F aynı işlemci sadece 7600'de dahili grafik birimi var aralarındaki fiyat farkına değmez.

Yeter.

Bu anakart ile işlemci yükseltmesi bile yaparsın ileride. Kafan rahat olsun.
Bilmediğim için soruyorum da RAM'leri değişmek gerekecek mi DDR4 Ramler çünkü son zamanlarda yeni gelişmeleri takip edemedim pek sivil hayatta değildim.

Bilmediğim için soruyorum da RAM'leri değişmek gerekecek mi DDR4 Ramler çünkü son zamanlarda yeni gelişmeleri takip edemedim pek sivil hayatta değildim.
Evet ram önerisini unuttuk sen söylemeyince.:)

5800X3D pahalı mı değil mi konu sahibi karar verse daha iyi olmaz mı?
Kardeşim o işlemci için hem Anakart değişecek ona para dökecek hem işlemciye ayrı para dökecek sence ölü soket için değer mi?

Evet ram önerisini unuttuk sen söylemeyince.:)

Kardeşim o işlemci için hem Anakart değişecek ona para dökecek hem işlemciye ayrı para dökecek sence ölü soket için değer mi?
Anakart neden değişecekmiş takmaya takılır kullanmaya kullanılır? Belki adam daha ilerde yeni PC toplayacak.

Anakart neden değişecekmiş takmaya takılır kullanmaya kullanılır? Belki adam daha ileride yeni PC toplayacak.

Kardeşim bu konuda bilgi sahibi değilsen lütfen insanları yanlış yönlendirme dediğin işlemci yeni X3D islemcilerden git bir araştır sence tam performans alacak mı?

Değerli yorum ve görüşleriniz için çok teşekkür ederim o zaman benim neredeyse sistemi satmam gerekecek. RAM, Anakart ve İşlemci olarak. Elimdekileri satıp bütçemi arttırıp öyle almak mantıklı olan sanırım. Tahminen bu parçalar 3500 falan eder. 11500, 12000 bütçem olacak bu üç parça için belki bekleyip üstüne ekleme yapmam daha uygun olacak gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı