İlgi çekmek için ateist olanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle kişiler var, misal ben. Ateist olduğum için yolda yürürken herkes bana bakıyor. Özellikle kızların şehvetli bakışı, beni benden alıyor. Normalde asla bakmayacak kızlar, ateist olduğumu öğrenir öğrenmez sıraya diziliyor. Ateist olduğum için tüm fikirlerim tartışmasız kabul ediliyor. Ateist biriyle arkadaş olmak isteyen binlerce vatandaş, yalvarırım arkadaş olalım diyerek önümde diz çöküyor. Ailede de durumlar farklı değil, ateist olduğum için tüm aile benimle ilgileniyor. İlgi odağı mı olmak istiyorsunuz, buyurun ateist olun.
Bazı ergenler yüzünden ateizm farklı olmak için tercih ediliyor sanıyorlar. :)
 
Peki bunu mizah ve eğlence kategorisine sokan mizah öğesi, daha doğrusu bunu komik yapan kısım hangisi? Tekrar tekrar okuyorum ve hala bulamıyorum.
 
Komik olmak için mi bu konuyu açtın? Söylediklerinin aksine Ateist olanlara toplum içinde sizin dediğiniz gibi değil de daha çok öcü gibi bakıyorlar tabii ateist olduğunu bilebilirlerse.
 
Birbirinizin fikirlerine mizah yapıp kafa yormayın. Kitap okuyun, ilim irfan öğrenin. Şu kısa hayatta birbirinizin yüzünü güldürün ki arkanızdan iyi anacak kimseler olsun.
 
1622810358407.png

Herkes ciddiye almış nedense.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı