Sevgiliyi ikna edebilme

@SeanStrickland @ArslanbalaBörükan @Carven

Arkadaşlar teşekkür ederim hepinize.

Size bir şey söyliyim. Ben çok uğraştım. Yazdım ettim, somut adımlar gösterdim. Ama hiç bir şekilde bana karşı en ufak duygusunu göstermedi. Ne biliyim 3 yıl seven alışan insan nasıl olurda bu kadar duygusal mesajlarıma uğraşlarımı görüp de en ufak bi üzüntü gösteremez. Kızlar kafada bitirince bu kadar duygusuz olabiliyor mu gerçekten? Bunu anlayamıyorum. Fotoğraflarımızı görüp de bu kadar hissiz kalabilmesini anlam veremiyorum, zoruma gidiyor. En çok da buna üzülüyorum. Seni sevmemiş demeyin. Sevdiğinden emindim. Ara verdikten sonra 1-2 gün çok iyiydi hala seviyordu beni düşünüyordu. Ne olduysa son 1 haftada oldu. Dolduruşa veya gaza da gelmiş olabilir bilemiyorum. Kafada tamamen bitirmek böyle bir şey mi oluyor?

Sizce duygulu mesajlarıma, yapıcı mesajlarıma böylesine soğuk cevaplar veren, bana karşı hissizleşen kız bir gün değerimi anlar da pişman olur mu? Geri döner mi?
Seni sevmemiş demeyecez sevginin karşıtı umursamamak.Burda da tam onu yapıyor. Geri dönmez değerini de anlamayacak yanlış anlama ama muhtemelen düşündüğün kadar değerli değilsin eğer sen haksız değilsen ve bu kadar yalvarıyorsan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı