İlişkimi başkasına anlattığımı sevgilime söylemeli miyim?

738633

Centipat
Arkadaşlar selam 1.5 senelik bir sevgilim var. Birbirimizi çok seviyoruz ancak her ilişkide olduğu gibi bizim ilişkimizde de hatalar oldu. Kız kuzenlerime ziyarete gittiğimde herkes bir şeyler anlatıyordu ben de ilişkimizde ki hatayı anlattım hata sevgilim tarafından oldu. Yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum pişmanım da ancak ilişkimiz uzun süreli bir ilişki olacak ve ben kuzenlerime yanlış tanıtmış oldum. Bu olayı anlattığım kuzenlerimden biri geçenlerde arkasından laf etmiş akrabaların içinde deliye döndüm. Hata benim anlatmam tabii ki ama güvendim o şekilde anlattım kuzenime. İşin sadedine gelirsek ileride bu ilişki ilerleyecek ve bu kuzenimin yaptığı şeyi duyunca sevgilimin ne derece tepki verip üzülebiliceğini biliyorum. Bu durumu nasıl düzeltebilirim? Sevgilime karşı bakış açılarını nasıl değiştirebilirim veya bu işin uzamamasını nasıl sağlayabilirim?

Pek anlamam ama bence kızı ailen ve akrabalarından uzak tut bir süreliğine.
Sevgilinle ilgili böyle şeyler söylediklerinde ise onlara kızıp köpürme. Görmezden gel, umursama.

Kuzen dediğin nedir ki zaten? Ne önemleri vardır bu hayatta? Kafana takma bence.

Kuzenine ayrıldığını söyle. Bingo. İleride tanıştırdığında da farklı bir ad ile tanıt ve kaçak hayat yaşa. Şakayı geçtim de pek bir şey olmaz bence. Yaşı küçükse eğer unutur belki de büyükse bilemem. Anlatırsa da küs.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı