İlk arabanız ile unutamadığınız bir anınız var mı?

Rover 216 Si ilk arabamdı gençliğin ve ergenliğin hevesi ile çok zor şartlarda almıştım. Aldığım gün kızlarla takılacağız artık arabam da var. 2 arkadaş gittik aldık kızları, ben zorladım da zorladım arabayı. Yoldayken şanzıman kırdı. Üstüne üstlük yokuş yerde rezil olmuştuk, kızlarla beraber yokuş sonuna kadar ittik 🤣 Bir daha da o kızlardan ses seda yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rover 216 Si ilk arabamdı gençliğin ve ergenliğin hevesi ile çok zor şartlarda almıştım. Aldığım gün kızlarla takılacağız artık arabam da var. 2 arkadaş gittik aldık kızları, ben zorladım da zorladım arabayı. Yoldayken şanzıman kırdı. Üstüne üstlük yokuş yerde rezil olmuştuk, kızlarla beraber yokuş sonuna kadar ittik 🤣 Bir daha da o kızlardan ses seda yok.
Peki önerebileceğin iyi bir yanı var mıydı bu aracın?

Peki önerebileceğin iyi bir yanı var mıydı bu aracın?

Evet yol tutuş ve iç konfor kalitesi çok iyiydi fiyatına göre deri koltuklar vs güvenlikli bir araçtı sağlamdı fakat küçük şehirde usta, parça sıkıntısı çok büyük bir dert idare ettim bir süre fakat sattım sonrasında. Ben daha bilindik parçası bol olan markalar bakın derim Fiat, Renault, Toyota gibi.

Sorum başlıktaki gibidir. İlk sahip olduğunuz arabayı ve onunla unutamadığınız anılarınızı anlatın bakalım.

Henüz yaşım küçük olduğu için kendi arabam olmasa da bundan 6-7 sene önce 99 Skoda Fabia'mız vardı çok bağlanmıştım o araca. Her sabah arabada oturup müzik dinlerdim. Çok ayrıydı o araç benim için...

Son düzenleyen: Moderatör:
Henüz kendi arabam olmadı ama bundan önceki arabamız CL7 Accord'du, en çok babamla ben kullanıyorduk. Zaten Japon araba sevdam var, bir de böyle piyasada çok yaygın olmayan, bilenlerin bildiği bir araç olunca iyice hoşuma gidiyordu. Kız arkadaşım mezuna kaldığı için bitirmediğim soru kitaplarını, notlarımı falan ona bırakmaya gitmiştim tek başıma. İlk defa tek başıma sürüşüm değildi, aldığım en uzun mesafe kesinlikle değildi ama sevdiğim bir araçla, sevdiğim bir insana gitmek çok güzel hissettirmişti o gün.

Henüz kendi arabam olmadı ama bundan önceki arabamız CL7 Accord'du, en çok babamla ben kullanıyorduk. Zaten Japon araba sevdam var, bir de böyle piyasada çok yaygın olmayan, bilenlerin bildiği bir araç olunca iyice hoşuma gidiyordu. Kız arkadaşım mezuna kaldığı için bitirmediğim soru kitaplarını, notlarımı falan ona bırakmaya gitmiştim tek başıma. İlk defa tek başıma sürüşüm değildi, aldığım en uzun mesafe kesinlikle değildi ama sevdiğim bir araçla, sevdiğim bir insana gitmek çok güzel hissettirmişti o gün.
Okuduğum bu mesaj bana derin bir iç çektirdi.

2015'te ehliyeti aldım. 2006 model Suziki Swift turuncu renkli hiç unutmam. Canım portakalım.
Köy yolunda 80'le giderken önüme 200-250KG'lik bir inek atladı emniyet şeridinden.
Ani fren ile 60'la çarptım. Arabada o yıl 3 bin TL masraf çıktı. Sol taraf çöktü. Hayvansa korkmayın yürüdü ve gitti. 😕

1994 Model Serçe'm vardı. 3 defa kırmızıda beklerken arkadan vurdular. Park halindeyken sol arkadan 2 defa vurdular arabaya. Hiç hatam olmamasına rağmen 5 kez kaza yaptı araba. En son park halinde vurduklarında yeterse yeter deyip sattım.

1994 Model Serçe'm vardı. 3 defa kırmızıda beklerken arkadan vurdular. Park halindeyken sol arkadan 2 defa vurdular arabaya. Hiç hatam olmamasına rağmen 5 kez kaza yaptı araba. En son park halinde vurduklarında yeterse yeter deyip sattım.
Enteresan bir olaymış. Kuş serisi şuan sarı sitede yazılan paraları hak ediyor mu sizce hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı