fragmanını bile izlemedim. kız işi bir film değil mi o, popüler oyuncular mı var? nolan'ın filmiyle kıyaslanıyor oluşunu çok saçma buluyorumİyi pazarladılar.
fragmanını bile izlemedim. kız işi bir film değil mi o, popüler oyuncular mı var? nolan'ın filmiyle kıyaslanıyor oluşunu çok saçma buluyorumİyi pazarladılar.
Hazırda bekliyorlarAdam belki de Netflix'ten bahsetti? Neden direkt suçluyorsun?![]()
He he, eminim öyledir. Netflix'e en erken 6 ay sonra gelecek. Dahası "nete düşmesi" tabiri hırsızlık için kullanıldığını hepimiz pekala biliyoruz.Adam belki de Netflix'ten bahsetti? Neden direkt suçluyorsun?![]()
Oyuncular iyi, yönetmen iyi. Yani Nolan'ın filmiyle kıyaslanmasının sebebi bu. İki filmin de hem yönetmeni hem de oyuncuları iyi. Gerçi bana göre Oppenheimer her iki konuda da biraz daha iyi.Fragmanını bile izlemedim. kız işi bir film değil mi o, popüler oyuncular mı var? Nolan'ın filmiyle kıyaslanıyor oluşunu çok saçma buluyorum
Neden barbie izlemek istiyorlar? Openheimer kesinlikle bu arada.Oppenheimer'ı IMAX ile izleyeceğim ve IMAX olan sinema bana uzak kalıyor. O yüzden ilk Barbie izleyeceğim.
Eki Görüntüle 1866115
Nolan filmi ile karşılaştırılamaz. Barbie bence küçük çoçuklar için daha uygun.Oyuncular iyi, yönetmen iyi. Yani Nolan'ın filmiyle kıyaslanmasının sebebi bu. İki filmin de hem yönetmeni hem de oyuncuları iyi. Gerçi bana göre Oppenheimer her iki konuda da biraz daha iyi.
Ankara'daki biletler nasıl yaşadığım şehirde 106 TL öğrenci.Oyuncular iyi, yönetmen iyi. Yani Nolan'ın filmiyle kıyaslanmasının sebebi bu. İki filmin de hem yönetmeni hem de oyuncuları iyi. Gerçi bana göre Oppenheimer her iki konuda da biraz daha iyi.
Haydi ispatla. Ben asla korsan film izlemem, korsan müzik dinlemem, telefonumda veya bilgisayarımda korsan program veya uygulama yoktur. Bu ahlak meselesi.Her gün crack oyun indirdiğine yemin edebilirim burada konusmak icin konusuyosun![]()
Bana sorarsanız ben oyuncular ve Barbie gibi bir şeyden nasıl bir film çıkardılar görmek için izleyeceğim. Birde Google'a Barbie'nin başrolleri olan Margot Robbie ve Ryan Gosling'in ismini yazınca pembeleşiyor Google. Oppenheimer'da bu yok. Yani demek istediğim Barbie için çok reklam kastılar. Bir şeylerine güveniyorlardır herhalde.Neden barbie izlemek istiyorlar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.