Oyuncular iyi, yönetmen iyi. Yani Nolan'ın filmiyle kıyaslanmasının sebebi bu. İki filmin de hem yönetmeni hem de oyuncuları iyi. Gerçi bana göre Oppenheimer her iki konuda da biraz daha iyi.
Oyuncular iyi, yönetmen iyi. Yani Nolan'ın filmiyle kıyaslanmasının sebebi bu. İki filmin de hem yönetmeni hem de oyuncuları iyi. Gerçi bana göre Oppenheimer her iki konuda da biraz daha iyi.
Haydi ispatla. Ben asla korsan film izlemem, korsan müzik dinlemem, telefonumda veya bilgisayarımda korsan program veya uygulama yoktur. Bu ahlak meselesi.
Bana sorarsanız ben oyuncular ve Barbie gibi bir şeyden nasıl bir film çıkardılar görmek için izleyeceğim. Birde Google'a Barbie'nin başrolleri olan Margot Robbie ve Ryan Gosling'in ismini yazınca pembeleşiyor Google. Oppenheimer'da bu yok. Yani demek istediğim Barbie için çok reklam kastılar. Bir şeylerine güveniyorlardır herhalde.