İlk bilgisayarınızı topladığınızda başınıza gelen talihsizlik

İlk bilgisayarımı topladığımda geçici bir süre kullanmak için GeForce FX5200 almıştım. Aldıktan sonra kafamı masaya, o zamanki tüplü monitörüme çok vurdum... Rezil bir performansı vardı, önceki GeForce 4 Ti 4200 kadar bile iyi değildi ve o dönem PC'ye gelen Halo: Combat Evolved gibi oyunları oynatamıyordu. NFS: Underground bile orta ayarlarda ancak oynanacak durumdaydı. Daha sonra param yeteri kadar birikince FX 5900 ve 450 Watt PSU aldım, sonrasında bir sürü ekran kartı gelip geçti elimden.
 
İlk bilgisayarımı topladığımda ( aslında şu anki bilgisayarım. ) aldığım kasadan ve RAM ile SSD almamaktan pişman olmuştum. Kasa zaten çok küçük üstüne içinde gelen PSU çok kötü kablolara sahip. Tek kanal RAM APU sistemlerde performans kaybı yapıyor ama bu kadar beklemiyordum üstelik aynı RAM'in fiyatı uçtu gitti. Önceden Windows 150GB HDD'ye kuruluydu ve berbattı. En son yine SSD aldım ama sağlık sorunu var. :/ Yüzüm hiç güler mi?
 
Bilgisayari bir guzel topaldim. Kurdum, yukledim, susledim ve rengarenk yaptim. Ama bilgisayar bende degil serviste 😀 servise gidiyor sorun yok diye donuyor, magzaya geliyor sorun var deniliyor gidiyor. Yani bana hiç gelmiyor canini sevdigim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı