İlk buluşmada ne yapılmalı?

raskol

Centipat
Daha fazla  
Sevgilim terk ettikten sonra bir kızla tanıştım sosyal medyadan 1 yıldır sevgiliyiz, yarın yüz yüze buluşacağız da ben onun yüzünü biliyorum; o benimkini bilmiyorum çirkin sayılmam da heyecanlıyım ne yapacağım?

Gidin yakın bir AVM'ye buluşun. Tüm mağazaları gezin. Sonra kahve alıp oturun sohbet edin. Ağır olmayan bir yemek yiyin. Yani abartmaya gerek yok bende abartıyordum şuan önüme rasgele bir kız gelse gözüm kapalı buluşurdum. Ağzına ne geliyorsa söyle. Kibar ol. Ayı olma. Ufak şakalar yap geç.

Gidin yakın bir AVM'ye buluşun. Tüm mağazaları gezin. Sonra kahve alıp oturun sohbet edin. Ağır olmayan bir yemek yiyin. Yani abartmaya gerek yok bende abartıyordum şu an önüme rastgele bir kız gelse gözüm kapalı buluşurdum. Ağzına ne geliyorsa söyle. Kibar ol. Ayı olma. Ufak şakalar yap geç.

Hocam, kız çok elit geriyor beni yani 19 yaşında ehliyeti var arabayla filan gelecek hocam utanıyorum biraz.

Hocam, kız çok elit geriyor beni yani 19 yaşında ehliyeti var arabayla filan gelecek hocam utanıyorum biraz.
O elitse sende elitsin. Şeklini tavrını koyacaksın sende. Rahat olacaksın erkek olacaksın. Ezdirmeyeceksin ona kendini mıymıy olmayacaksın. Parfümünü sıkıp gideceksin, göz teması kurup kahveni yudumlayacaksın. Etkileyici olacaksın ki utanma. Güzel bir yere götürebilirsin. Sakın para ödetme ilk buluşmadan enayilik olur.

O elitse sende elitsin. Şeklini tavrını koyacaksın sende. Rahat olacaksın erkek olacaksın. Ezdirmeyeceksin ona kendini mıymıy olmayacaksın. Parfümünü sıkıp gideceksin, göz teması kurup kahveni yudumlayacaksın. Etkileyici olacaksın ki utanma. Güzel bir yere götürebilirsin. Sakın para ödetme ilk buluşmadan enayilik olur.

Dedikleriniz uygulayacağım hocam rahatımdır normalde de ilk kez böyle heyecanlandım
Umursamaz davranıp aynı zamanda samimi olmayı deneyeceğim teşekkürler.

Dedikleriniz uygulayacağım hocam rahatımdır normalde de ilk kez böyle heyecanlandım
Umursamaz davranıp aynı zamanda samimi olmayı deneyeceğim teşekkürler.
İnan ki 1. 2. buluşmayı yapınca rahatlıyorsun. Benim ilk başta ellerim ıslanıp o mu bu mu diyordum. 10-20 dakika kaynaşınca tamam diyorsun bir şeyler oluyor. Neyse yaparsın sen. Bir kaç dakika erken gel. Havan olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı