İlk defa alkol kullanacak birine ne önerirsiniz?

Mümkünse hiç içme derim fakat kullanmaya niyetin var ise varım limonlu(hafif ve ucuz) veya corona alman iyi olacaktır çünkü bira ilk içen kişi için daima kötü gelir. Yanında tuzlu bir şey bulundurmayı unutma yoksa içemezsin.

Hocam aman deyim corona bulaşmasın adama? (!) (biliyorum çok ama çok kötü espriydi ama yaptım)😅
 
Bu tür laflardan bıkmışsındır büyük ihtimal ama ben yine de hiç bulaşma derim. Ucu dipsiz bataklık. Gerçekten ciddi bağımlılık yapan şeyler bunlar :/. Özellikle paran yoksa ucuza mal etmek için farklı şeyleri denemek daha da kötü. Adamı kör eder Allah korusun.

Bataklığa düşecek kadar değilim ya, kendimi kontrol edebiliyorum teşekkürler. :)


8 tane Red Bull iç.

Çok şekerli.


Öneriniz nedir?

Tavsiyem alkolsüz bira içmen olur. Ben Migros'larda satılan peja marka alkolsüz malt bira içiyorum. Hem tadı alkollü biralarla aynı hem de alkol yok. Tavsiye ederim :)

Deneyeceğim teşekkürler.

Bir de insanların işine karışmazsanız iyi olur, bir defa geleceğim dünyada yapmak istediğim bir şeydi, bu da sizleri ilgilendirmez sadece sorulan soruya yanıt verin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda arkadaşlarla alkol alacağız ama ben ilk defa alacağım, bira düşünüyorlar daha ucuza mal olur diye amsterdam veya Carlsberg diye düşündük, ne önerirsiniz? Kafa yapmayacak ya da aşırı kokmayacak bir şey olursa mutlu olurum.

Neden kafa yapmamasını istiyorsunuz? İçmemelisiniz.



Çoğu konuda yazdığın nefret dolu ve boş mesajlar gözüme batmaya başladı. +1 göz ardı listesi üyesi.

İlkim sizsiniz bu arada.
 

Geri
Yukarı