wraxos woo
Centipat
- Makaleler
- 1
Hiç anime izlemedim. Aklımda AOT, Demon Slayer ve Death Note var.
Final yapmış ve bölüm sayısı 100'ün üzerinde olmayan anime önerebilir misiniz?
Hocam ilk defa başlayacaksanız örneklerde gösterdiğiniz gibi popüler animelerden başlayın ve uzun shounenlerden şimdilik kaçının. Hemen aklıma gelenlerden birkaç seride önereyim efenim; erased, Dr. Stone, Vinland Saga, Oshi no Ko.
Shounen kısmına katılmıyorum benim ilk animem Naruto ve bayıla bayıla izlemiştim.
Öneri:
Naruto 10/10 (720 bölüm)(fillerları geçin sıkabilir)
Bleach 10/9 (400 bölüm)(fillerları geçin sıkabilir)
Death Note 10/8.4
Demon Slayer 10/8.8
Baki / bakı hanma. 10/8.2
JoJo 10/9.7
Code Geass 10/9.2
Slime dattaken 10/9 (animesinden sonra novele geçebilirsiniz)
Vinland Saga 10/9.8) (animeden sonra manga)
Sousou no Frieren 10/9.8 (anime sonra manga)
Attack on Titan 10/8.7
Hellsing Ultimate 10/8.9
Hunter x Hunter 10/9.5
(Bittikten sonra manga)
Blue Lock 10/8.8
(Bittikten sonra manga)
One punch man 10/9
(Anime izleyin 3. sezon çıkacak onu bekleyin

100 bölümden fazla olan animeler yukarıda yazdıklarımdan: JoJo, Hunter x Hunter, Naruto, Bleach ancak bunların her biri efsane.
Manga = çizgi roman gibi ancak siyah beyaz her animenin ilk başta mangası yapılır sonra animesi.
Novel= düz kitap arada bir önemli yerlerde 1 resim olur.
Filler= ana hikaye etkisi olmayan yan hikayelerdir.
Naruto için filler listesi linki bıraktım konuda detaylı bir şekilde anlatıyorum.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/naruto-serisi-izlenmeden-naruto-shippuden-izlenir-mi.3705477/
Naruto'da anlattığım için Bleach linkini koyacağım sadece Naruto'daki her şey Bleach içinde geçerli.
https://www.animefillerlist.com/shows/bleach
Benim ilk animem Naruto olmuştu uzun gelebilir ancak baş yapıt derdiğimiz eserler uzun olur zaten 720 bölümün ana hikaye etki etmeyen yani filler bölümleri çıkarırsak 500 bölüm civarı bir şey kalıyor.
Not; Naruto 720 bölüm (filler dahil)
Bleach 400 bölüm (filler dahil)
Not 2: Listedeki diğer animeler Naruto ve Bleach kadar uzun değiller o yüzden onlarda filler yok.
Saydığım bütün animeleri " animecix " Play Store'daki uygulamasınsan veya sitesinden Türkçe alt yazılı ücretsiz şekilde izleyebilirsiniz.
( Animecix uygulamasında reklam var 5 10 TL gibi bir ücret vererek premium alıp reklamsız kullanabilirsiniz. Ama yok ben para vermek istemiyorum derseniz sitesinden izleyin ve reklam engelleyicisi açın ben hem mobil hem PC Brave tarayıcısını kullanıyorum kendi içindeki otomatik gelen reklam engelleyicisi çok iyi)
Son düzenleme: