İlk defa anime izleyen birini öneri ve tavsiyeler

İyi sosyaller. İyice sıkılmaya başladım animeye başlamayı düşünüyorum. Çok uzun bölümleri olmayan sürükleyici animelerinizi bekliyorum. Küçükken Bakugan izlerdim anime sayılıyor mu bilmiyorum. :DBir de izleyeceğim siteleri de yazarsanız sevinirim Netflix'im var.
Romantik istersen Tsurezure Children izleyebilirsin.
 
Perfect Blue, tek bölümlük ve aşırı sevdiğim bir animedir. Beyin yakan tarzda bir şeyler sevmiyorsan izleme derim ama bence bir bak. Eğer bunu beğenirsen sonrasında Paprika'ya da bir göz atmalısın.
Death Note, attack on titan ve tokyo ghoul herkesin bildiği, gördüğü animeler. Ben tokyo ghoul izlemedim çünkü mangasında Kaneki'yle Touka'nın aşırı yakınlaşması Kaneki'ye o zamanlar aşık olan beni bundan alıkoydu :) .
Akira, tek bölümlük ve harika bir animedir.
Cowboy bebop, trigun bu iki animeyi aratırsan az çok ne anlattıklarını anlarsın bir bak derim.
 
Bende pek bilmiyorum hatta önereceğim anime benim ilk izlediğim anime ama bayağı sevdiğimi söylemeliyim. The Seven Deadly Sins ya da bazı yerlerde Nanatsu no Taizai diye de geçer. Netflix'de mevcuttur, Ocak ayında son sezonu çıkacaktır.

Buyurun bu da Netflix linki;
 
İlk izleyene genelde çok fazla bölümü olduğundan (hala daha devam ediyor!) çok önerilmez ancak bana önerilmişti. Bu öneriye minnettarım. One Piece.
 

Geri
Yukarı