İlk defa aşık olmak

sosyolojuok

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba,

Bu benim bu sitedeki ilk yazım. Bu yazıyı yazmamın asıl sebebi de aylardır kafamdan çıkmayan kişi. Belki sizinle paylaşırsam biraz daha iyi hissedebilirim.

Ben biraz sert ve odun biriydim. Ki hala da biraz azaltsam bile öyleyim. O yüzden lise de 12. sınıfa kadar çok fazla kızlarla muhabbet etmiyordum. Hatta 12. sınıfın başlarına kadar da öyleydim. Ta ki onu görene kadar. İlk başta pek anlayamadım hatta arada kız benim sınıfıma geldiğinde gelip el sallardı. Ama ben asık bir suratla hırıldıyordum. Kısa zaman sonra ufak ufak sohbet etmeye başladık. Onun kibarlığı, konuşma tarzı, mimikleri, giyim tarzı neredeyse her şeyi ile beni etkilemeye başlamıştı. Daha sonradan ufak ufak sohbetlere devam ederken bir gün ben kız ve 2 arkadaşım daha yemeğe gitmeye karar verdik. Hep birlikte gidip geldik gezdik sohbet ettik ve zaman geçtikçe daha da çok etkilenmeye başladım. Sınav zamanları geldi bana da mesaj atmak için bahane olmuş oldu. Bir akşam odamda otururken birden yazdım ve sınav için not filan istedim.

Önce numaram olmadığı için kim olduğumu sordu söyledim filan. Bende onun numarasını sınıf gurubundan almıştım. Ufaktan sohbet ediyoruz filan. Ama o zamana kadar kızlarla muhabbeti olmayan ben çok zorlanıyordum. Ne yazmam gerektiğimi veya ne yazarsam yanlış anlar diye çok düşünüyordum. Bir şekilde konuşuyorduk ama. Gel zaman git zaman uzun vadeli bir konu açmak istedim. Ben kalıplı hatta kilolu bir insandım hatta fazla kilolu. Şansıma da kız da diyetisyen olmak istiyordu daha iyi bir fırsat yoktu. Bir akşam ona kilo vermek istediğimi ve bana yardımcı olup olamayacağını sordum. Ve çok şaşırdım o kadar hevesli bir şekilde anlatmaya başladı ki ben yetişemiyordum mesajlara. Onun sayesinde hatta yalan yok kendim için değil onun için diyete başladım. Daha önceden de çok fazla başlayıp sonra aman deyip bıraktım. Ama bu sefer kararlıydım ve sırf onun için kendim için değil. Daha sonradan ara ara sohbetler ediyoruz. Bir gün okulda gezi oldu ve Ankara'ya gidecektik. Bende kafamda hayal kuruyorum keşke yan yana gitsek diye. Bir gün mesajlaşırken ona 'arabada kimle oturacağımı düşünüyorum ama çok konuşmayacak gürültü yapmayacak birini arıyorum' dedim. Yine çok şaşırtan bir cevapla ben ben diye cevap verdi. O an o kadar mutlu oldum ki eve gittiğimde yerimde duramıyordum. Başladım gezinin olduğu günü beklemeye. Neyse gün geldi gece 12 de servise bindik o cam tarafına ben koridor tarafına oturdum. Fotoğraf, video filan çektik. Sohbet ettik şarkı söyledik filan. Çok detaya inmek istemiyorum bu konuda garip olaylar da oldu. (kötü değil) neyse bir şekilde gezi bitti eve geldim yatağıma girdim ve bir şeyi fark ettim. O gece bildiğiniz ellerim, ayaklarım, dizlerim neredeyse bütün vücudum titriyordu ama korku filan değil. İlk defa hissettiğim aşk duygusuydu. Bildiğiniz kalbim yerinden çıkacak gibiydi. Gözlerim dolmaya başlıyordu. Acaba hasta mı oluyorum filan diye de düşündüm. Gel zaman git zaman benim sınıftan yakın bir arkadaşımla okulda nöbetçiydik ve ona sınıfta ya da okulda hoşlandığın biri var mı diye sordum. Evet dedi ama kim olduğunu öğrenene kadar bayağı zorladım. Tahmin edeceğiniz gibi benim de aşık olduğum kızdı. Hiç bozuntuya vermedim muhabbeti değiştirdim. Hayatımın en güzel günleri geçiyordu dışarıda kar yağıyor hava kızıl renkte ben almışım kahvemi peteğin yanında onunla sohbet ediyorum. Hatta onun mesaj sesini filan da değiştirmiştim ondan gelince direk bakayım diye. Bana bir gün eski arkadaş grubundan birilerini gördüğünü söyledi ve orada bir çocuktan etkilendiğini söyledi.

O an çok garip hissettim sanki böyle bir boşluk hissettim. Göğüs me bir ağrı girdi. Konuyu kapatıp uyumaya çalıştım. Ama nafile sabahı zor ettim. Aradan birkaç gün geçti ve bana nöbetçiyken ondan hoşlandığını söyleyen arkadaşım ona açılmış uzun bir mesaj atmış kız da kabul etmiş. O gece çok uzun süre dertleştik. Neredeyse gece 12'den 4'e kadar. Kızın kabul etmemesine sevinsem de ne yalan söyleyeyim çocuğun diğer gün yüzünü görünce de çok üzüldüm. Mevzuyu çok uzatmak istemiyorum zaten uzadı ama :) ben bir gün sakallarımı ve bıyığımı kesmeye karar verdim tamamen 5 sene sonra ilk defa kesiyordum. Bu durumda kız ufak ufak şaka yapmaya başladı. Daha sonra bu işin b*ku çıkmaya başlayınca bende sinirlendim.

Ertesi gün bana bakıp gülüyordu bende aynı eskisi gibi bende ona sertçe bakıp hırıldayıp o şekilde bir tepki verince. Aramızda soğuma başladı daha farklı şeyler de oldu ama ben kalbini kırmamak için ne sesimi yükselttim ne de kötü bir söz söyledim. Ne kadar sinirlensem de kızmaya kıyamıyordum. O günden sonra aramız hep limoni oldu. Mezuniyette fotoğraf video filan da çekildik hatta ayakkabısı yüzünden çıkamadığı merdivenlerde çıkması için elinden tutup yardım ettim ondan öce de daha neler neler. Ama onlara girmeyeceğim. Daha sonra benim Instagram da hikayelerimi filan da beğendiği dönem. Nedense hem Snapchat'den hem Instagram'dan hem Spotify'dan engellemiş Ti sadece wpden engellemedi sanırım çünkü orada fotoğrafı duruyor hala. İşte dostlar olay bu. Ha bu arada kilo konusunda da 137 kilodan 88'e düştüm ve hala devam ediyorum kas yaptım. Şu an daha iyiyim. Ama bazen snpa de onun fotoğrafları karşıma çıkıyor birlikte çektiğimiz videolar. Derin bir iç çekiyorum. Keşke diyorum her şey güzel olsaydı. Belki bir gün düzelir bana pek mümkün gelmese de. Ama yine de bana aşkın en güzel halini yaşatmasa da hissettirdiği için ona çok şey borçluyum. Belki bir gün düzelir her şey bir mucize olur. Gözlerimin dolduğu bir gecede bana mesaj atıp da gecemi aydınlatsa...

Sizce ben bu durumu üstümden atabilir miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı