İlk defa banka hesabı açmak

SenpaiKangal

Picopat
Katılım
27 Temmuz 2023
Mesajlar
594
Selam, 18 yaşına girdim artık banka hesabi açmak istiyorum aklımda garanti var ailedekiler onu kullanıyorlar önemli işlerde kullanmak için açacağım. Halihazırda Papara kullanıyorum gündelik hayatımda önerilerinizi bekliyorum. Süreç nasıl işliyor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum havale ve eft ücreti ödemeyeceğin bir banka hesabı aç. En çok bunları kullanacaksın. Sırf bu iş için Enpara kullanıyorum. Bunun dışında Garanti bence Türkiye'deki en iyi banka. Enpara biraz diğerlerinden farklı çalışıyor. Eskiden evine gelip evrak imzalattıktan sonra hesabını açıp kartını bırakıyorlardı. Şimdi durum nasıldır bilmiyorum. Yakın zamanda en son ON mobil bankacılıktan hesap açtırdım. Onda da şubeye gitmeme gerek olmamıştı. Uygulamalarından açabiliyordum. Belki Garanti'de de durum böyledir artık. Telefondan banka hesabı açmayı dene. Olmuyorsa şubeye gidersin. Birkaç evrak imzalar açtırırsın.
 
Enpara biraz diğerlerinden farklı çalışıyor. Eskiden evine gelip evrak imzalattıktan sonra hesabını açıp kartını bırakıyorlardı. Şimdi durum nasıldır bilmiyorum.
Şuanda da 3 şekilde doğrulayabilirsin. NFC ile doğrulama, diğer banka hesabı ile doğrulama ve kurye ile doğrulama.
 

Geri
Yukarı