İlk defa bira içmek

  • Konuyu başlatan esq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 90
  • Görüntüleme 20B
Bira bağımlılık yapan bir şey değil.

Bira bağımlılık yapmaz, alkol oranı yüksek olan shotlardan içmezsen kafan güzel olmaz, sarhoş zaten olamazsın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bomonti Fitresiz ya da Tuborg Fitresiz'lerin tadı ekşi ya da acı olmaz. Tavsiye ederim. Yaş 52,5 çok bira denedim, Avrupa ülkeleri de dahil, filtresizlerin içimi çok hoş.

Ben 2018 yılbaşında arkadaşımla beraber ilk biramı almıştım. O günden beri düzenli içen biriyim. 5 senenin ardından şimdi evde şarap üretiyorum.

Ben de meyve suyundan yapıyorum. Vinomarket'te 20~23 litre için ufak mayalar oluyor, 5 gram. 2 yılda bir bir poşet alıyorum. Olmadı yaş maya kullanıyorum ama dibe gelince bulanıklık yapıyor. Toplam 200 gram ile alkol 13-14 arası, 300 gram ile 17 civarı yani porto şarabı oluyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok yazmışlar ama Corona ve Miller güzel gider ilk sefer için, çakırkeyf olayım derdine falan düşmeyin ertesi gün mideniz bayram (!) eder sonra.
Biraz kokabilir de, park gibi açık alanlarda içmenizi tavsiye etmem. Geçen gün Bahçeli'de arkadaşla içerken polisler uyardı bizi. Benimki neyse ki çoktan bitmişti ama onunki daha vardı, "Ya fondip yap ya da ver ben bitireyim." teklifini duyunca biranın yarısını tek yudumda içmek zorunda kaldı :D

Mesire alanlarında (oranın yönetimine bağlı olarak) içebiliyormuşsunuz söylediklerine göre. Bunun dışında halka açık yerlerde içmek yasakmış. Ha, ben sayamadığım kadar çok içmişimdir park gibi yerlerde ama sadece bir kere böyle bir şey yaşadım, riski alırım dersen seçim senin.
Bi' bizimkiler şanssız herhalde, ben Eryaman'da oturduğumdan gidemiyorum ancak son 5 seferin ikisinde polisler bastı, birinde karakolluk oldular :D 8. Cadde civarıydı, hayat garip.

Parklarda da uyuz vatandaşlara denk gelmezseniz sıkıntı olmaz, ben ilk sefer Polis Akademisi'nin karşısında içmiştim, bugün bile oraya götüren arkadaşla dalga geçiyoruz. Biraz da dikkat lazım tabii.
 
Bir tane içersen yapmaz. Beraberinde ilaç içmemelisin.

Ben o hatayı yaptım. 4 gün hasta oldum. Ertesi günü halsizlikten kıpırdayamıyordum bile. Sonraki 3 gün de ishal...
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı