İlk defa iPhone aldım. Genel olarak şunu aç şunu kapat ya da şunu şunu yap vb diyebileceğiniz şeyler varsa tavsiyelere açığım ilk defa kullanacağım için çoğu şeye yabancıyım.
İlk defa iPhone aldım. Genel olarak şunu aç şunu kapat ya da şunu şunu yap vb diyebileceğiniz şeyler varsa tavsiyelere açığım ilk defa kullanacağım için çoğu şeye yabancıyım.
Pil dayanmaz diyenler için rehberler var. Onları yaparak fazla ekran süresi alabilirsin.İlk defa iPhone aldım. Genel olarak şunu aç şunu kapat ya da şunu şunu yap vb diyebileceğiniz şeyler varsa tavsiyelere açığım ilk defa kullanacağım için çoğu şeye yabancıyım.
Pil sağlığına dikkat edin 20'e düştüğünde şarja takın 80'e geldiğinde şarjdan çıkarın ayrıyeten telefonu düşürüp kırmamaya dikkat edin.
Pilin yüzde 60'ını kullanmak çok saçma değil mi?
Yüzde 3'e düşene kadar kullanıyorum. Yüzde 100 olunca şarjdan çıkarıyorum. Sınırlamalara gelemiyorumPil sağlığına dikkat edin 20'e düştüğünde şarja takın 80'e geldiğinde şarjdan çıkarın ayrıyeten telefonu düşürüp kırmamaya dikkat edin.
Hayır çoğu kişi o şekilde kullanılmasını belirtiyor o şekilde kullanıyorum ben.
Gerçekten yetiyor mu bir günü kurtarıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.