İlk defa narkoz alınınca ne olur?

Oxerton

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba 20 yaşındayım. Yakın zamanda jinekomasti ameliyatı olacağım. Daha önce hiç ameliyat olmadım hatta 10 yıldır kırık dışında hastaneye adım bile atmadım neredeyse. İlk defa narkoz yiyeceğim. Yan etkiden falan korkuyorum. Herhangi bir sorun olur mu? Beni ne bekliyor? Daha önce bu ameliyatı olan var mı?

2 defa narkoz aldım, zaten önceden onay alman lazım anesteziden. Ameliyathaneye girdiğinde 2-3 tane soru soruyorlar(oyalamak için) bir veriyorlar ağız ve burundan etkisine giriyorsun hemen. Hiçbir bir şey hissetmiyorsun akşam yatıyorsun sabah kalkıyorsun gibi işte.

Son düzenleme:
2 defa narkoz aldım, zaten önceden onay alman anesteziden lazım. Ameliyathaneye girdiğinde 2-3 tane soru soruyorlar bir veriyorlar ağız ve burundan etkisine giriyorsun hemen. Hiçbir bir şey hissetmiyorsun akşam yatıyorsun sabah kalkıyorsun gibi işte.
O süreçten sonra ailenin çektiği saçma sapan vidoları izlemekte adettendir.

Onlarca kez narkoz aldım, herhangi bir sıkıntı çıkarmıyor ki narkoz sıkıntı çıkaracak olsa anestezist zaten en başta uyutulmana izin vermez. Aldığın doza bağlı olarak birkaç gün boyunca kendini garip hissedersin en fazla.

Uyutulma da acısız, ketamin gibi bazı uyuşturucular damardan verildiğinde verildiği damarı yakıyor fakat birkaç saniyeden uzun süre acıyı hissetmediğinden sıkıntı olmuyor pek. Çoğu diğer uyuşturucu o kısa acı hissettiğin aralık bile olmadan uyutuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı