İlk Doz Aşımı Oldum

15 yaşındayım, pazartesi günü öğlen BioNTech olmuştum. Salı sabahından akşamüstüne kadar kolumu kaldırdığımda ufak bir ağrı oluyordu. Ondan sonra bir sorun yok. :) Lütfen sırası gelenler, olalım aşılarımızı.

Dün BioNTech aşımı oldum. Şu an sadece ayağımda bir ağrı var ancak uzun süredir dışarıya çıkmamamdan kaynaklı olabilir. 15 yaşındayım, aşı olabileceğim ilk günden oldum.
Nasıl oldun acaba rica etsem kısa bir özet geçer misin bir türlü randevu alamıyorum hakkınız bulunmamaktır diyor ailemin mhrsden yetkili olduklarım kısmından denedim ama alamıyorum bir türlü

Nasıl oldun acaba rica etsem kısa bir özet geçer misin bir türlü randevu alamıyorum hakkınız bulunmamaktır diyor ailemin MHRS'den yetkili olduklarım kısmından denedim ama alamıyorum bir türlü

Hocam bende tam olarak bilmiyorum 2 gün önce babam kardeşime (Aynı yaştayız) aşı almıştı bana alamıyordu ancak aşı olacağımız günün sabahında bana da alabildi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı