İlk Doz Aşımı Oldum

Umarım aşı sizi korur ve hasta olmazsınız. 2 doz BioNTech oldum ve yakında 3. dozu da vurulabilirsin dediler. Sebebi nedir bilmiyorum ancak haftalık olarak iş yerimde PCR zorunluluğu olduğundan test yaptırıyorum ve hiç hasta olmadım. Belki de antikor seviyem düşüktür bilemeyeceğim. Hiçbir şekilde ağrı vesaire yan etkisi olmadı. Umuyorum ki ileride de olmaz. Aşı yaptırmak gönüllülük esasına dayalıdır. Yaptırmayana tedbirlerini aldığı sürece herhangi bir ithamda bulunamayacağını düşünüyorum. Aşı olmayana türlü hakaretler vesaire ediyorlar bence gereksiz. Fakat şu komplo teorisyenleri hasta olabilir onlar için bir şey demiyorum.
Haftalık olarak PCR istiyorlarsa neden aşı zorunlu ozaman ? ( Zorunlu değil ama PCR testi isteyerek zorunlu hale getiriyor birnevi. Adam her hafta burnuna çubuk mu sokturcak.)

Aşı olmadım, çünkü gerekmedi ne kadar gezsemde korona olmadım ve nasıl bir etkisi var hiç deneyimlemediğim için "aşının" çok gerekli olduğunu düşünmüyorum.

Suspicious Face.png

Get Real, impostor. Murdering is not allowed.

Son düzenleme:
Bir soru sormak istiyorum sorumu başka yerlere çarpıtmayın lütfen bilmediğimden soracağım madem aşı virüsten koruyor, Sağlık bakanı koca neden 2-3 yıl sonra şuanki ölümlerin 3-4 katı daha fazla ölüm bekliyoruz diye açıklama yaptıki ? ( Mantıklı açıklayabilecek varsa sevinirim )

Bir soru sormak istiyorum sorumu başka yerlere çarpıtmayın lütfen bilmediğimden soracağım madem aşı virüsten koruyor, Sağlık Bakanı koca neden 2-3 yıl sonra şuanki ölümlerin 3-4 katı daha fazla ölüm bekliyoruz diye açıklama yaptıki ? (Mantıklı açıklayabilecek varsa sevinirim.)
Zamanla beraber virüs daha da gelişiyor ve daha fazla kişiye bulaşıyor. Bulaştıkça üremesi ve gelişimi kolaylaşıyor. Sorun aşı olanlar değil, olmayanlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00