Windows XP kurmaya çalışıyordum birisi bu CD ile kur demişti, tabii bende o sıralar kurmayı falan bilmiyorum. Güçsüz görünmemek için tamam demiştim ben kurmayı bilmiyorum diyemedim. Eve geldim işte baktım bizim CD sokacak yerimiz yok bayağı aradım aradım bulamadım. Bende CD'yi kasanın içini açıp çöp kutusuna çöp atar içine koymuştum öyle ama hiçbir yer ile bağlantısı falan yok. Ben de XP falan hiç bilmiyorum. Sadece format diye bir şey var onu biliyorum. Bizde ki Windows Vista idi. Açtım bilgisayarı hala Vista...sonra sanırım oldu ya bu dedim. Ben sadece Vista diye bir şey biliyorum o zamanlar sanırım bu XP bilgisayarı hızlandırıyor dedim. İşte bayağı bir oynadım vs aslında bilgisayar da hızlanmamış psikolojik olarak hızlı olduğunu zannediyormuşum. 2 yıl bilgisayarı XP zannettim. Ama bir ara bilgisayar bozuldu falan birine götürdük o da gerçekten format atıp XP yapmış. Ben bunu XP yaptım dedi ben de bu zaten XP değil miydi? Diye sordum. Yok bu Vista'ydı dedi. O zaman teknoloji ile bağlantımı uzun süre kestim.