İlk Forum Üyeliğiniz

Tam hatırlamıyorum ama sitenin Forum Lordum gibi bir ismi vardı proje ödevi için üye olmuştum zaten ilk ve son girişim olmuştu, ondan sonra ise Technopat'a üye oldum sanırım uzun bir sürede ayrılamam burada çok şey öğrendim.
 
İlk üyeliğimi 2012'de ForumTr'de açtım. O zamanki cahiliyetimle sistem toplamaya uğraşıyordum. Toplama bilgisayarların daha performanslı olduğunu çözmüştüm :D Ben de başladım araştırmalara. Bir kaç forum gezdim ve burada sistem toplamak için başlık açtım. Hala aktif olan Assasin07 sayesinde bu sistem toplama bilgim arttı ve merakım iyice körüklendi. Ardından çabalasam da bilgisayar alamadım malesef :( 3 sene boyunca da elimdeki külüstürle devam etmek zorunda kaldım. Ama o hevesim bugün burada olmama sebep oldu. Gerçi yine sistem toplamak için üye oldum orası ayrı :LOL: Ama burası cidden samimi bunu söylemem gerek. Konu dışı mekanını seviyorum. Okumak da hoşuma gidiyor gizli ":D" topluluğunu.

O zamanlar 12 yaşımda olduğum için teknik boyutu pek kavrayamamıştım. Artık insanları bütçelerine göre uygun sistemi hazırlayabilecek kaliteli bir bakkalcı dükkanı bile acabilirim :p 5 sene geçince aradan teknik boyutu anlaşılabiliyor demekki :D
 
Son düzenleme:
3-4 sene önce SDN Forum gibi yerleri biliyordum ama üye olmadım hiç. İlk üyeliğim ise yanlış hatırlamıyorsam buraya oldu.
 
Tek kullandığım Forum burası. 2015'den beri buralarda takılıyorum. Sanırım ilk mesajım korsan oyun hakkında idi. Buranın dışında evcil hayvanlar hakkında bilgi verilen bir Forum'a girmiştim, yardıma ihtiyacım oluyordu hayvanlar hakkında.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı