İlk iOS deneyimi için iPhone önerisi

Batarya gün içinde yetiyor mu? Kaç saat ekran süresi veriyor? Oyun oynuyorsan performansı nasıl kaç FPS veriyor? Isınma oluyor mu?

Ben oyun çok oynamıyorum o yüzden bataryası aşağı yukarı bir günü çıkarıyor PUBG de 90 FPS veriyor diye biliyorum ve çok fazla ısınmıyor. Yani hiç yok denilecek gibi.

En kötü 12 bakın en en en kötü 11.

11 şu an Tofaş ile aynı değerde külüstür çöp bir cihaz.

Ben oyun çok oynamıyorum o yüzden bataryası aşağı yukarı bir günü çıkarıyor PUBG de 90 FPS veriyor diye biliyorum ve çok fazla ısınmıyor. Yani hiç yok denilecek gibi.

11 şu an Tofaş ile aynı değerde külüstür çöp bir cihaz.
peki sizce düz 15 mi 25k ya 13 pro mu?

Peki sizce düz 15 mi 25k ya 13 Pro mu?

Dediğim gibi iPhone düz modelleri asla alınmaz 13 Pro çoğu yönden kat kat daha iyi.

Düz model alacaksanız hiç almayın daha iyi Android sizi daha çok mutlu edecektir düz model olursa değil 15 16 bile alınmaz.

Dediğim gibi iPhone düz modelleri asla alınmaz 13 Pro çoğu yönden kat kat daha iyi.

Düz model alacaksanız hiç almayın daha iyi Android sizi daha çok mutlu edecektir düz model olursa değil 15 16 bile alınmaz.

13 Pro'yu almamı düşündüren tek sebep 120Hz olması.

Normalde aklımda S23 almak vardı ama IOS'un tadına bakmak istiyorum artık. Bütçeme göre maksimum 12 alabilirim. Ama tasarım olarak aşırı hoşuma giden XS Max'e çok yakınım. 2024 yılında yenilenmiş olarak alsam kaç sene götürür, şarjı gün içinde yeter mi, oyunlarda iyi performans verir mi? İlk için XS Max uygun mu sizce? Tasarımı çok hoşuma gidiyor.
Xs max artık eskis8 sayılabilir, xs kasıyor şuan ve aşırı ısınıyor.

Özellikleri bilmiyorum ama 120Hz için bile 13 Pro alabilirim yani.
Eğer öyle bir imkanınız varsa onu alın derim.

XS Max artık eskis8 sayılabilir, XS kasıyor şu an ve aşırı ısınıyor.

Eğer öyle bir imkanınız varsa onu alın derim.

15 yerine 13 Pro diyorsunuz yani değil mi?

@GSFBJK hocamın dediği gibi o özellikler çok önemli özellikler 120HZ dışında da çok şey kazanıyorsunuz.
yurt dışı s23 ultra alasım da geliyor bazen ama ios da deneyeyim diyorum napsam sizce?

15 yerine 13 Pro diyorsunuz yani değil mi?

Yurt dışı S23 Ultra alasım da geliyor bazen ama iOS da deneyeyim diyorum ne yapsam sizce?

Bence iOS deneyin ben denedim sevdim Samsung kullanırken.
15'in artıları kamera ve dynamic island ile işlemci.
13 Pro artıları makro kamera ve 120Hz.
Seçim size ama kalmış ben 60Hz'e tamam olduğum için 15'i seçerdim.
Fakat daha önceki telefonunuz 90 veya 120Hz değil ise fark hissetmezsiniz çok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı