İlk İşletim Sistemi İle İlgili Kısa Bir Slayt

Ahmet Epli

Kilopat
Katılım
22 Ocak 2013
Mesajlar
259
Makaleler
1
Çözümler
1
Merhaba arkadaşlar ilk işletim sistemi ile ilgili bir slayt lazım bana. 5 dakikadan kısa süreli olması lazım. Dönem ödevim oluyor. Bunu indirip USB ye atmam gerek. Sizin bildiğiniz bir slayt var mı ?
 
Dönem ödevi 5 dakikadan kısa nasıl sunulur :D
 
Bu dönem ödevini Bilgi Kuramı hocası verdi. Merak ettiğiniz şeyleri araştıracaksınız sunum halinde akıllı tahtada sunacaksınız dedi. Bende konumu araştırmaya çalıştım. Kayda değeri bir şey bulamadığım için konu açıp yardım istedim. Dünde konumu değiştirmek istedim. Öğretmende beni kırmadı değiştirmeme izin verdi. İlk bilgisayar oyununu araştıracağım. Bu arada öğretmenin 5 dakika demesinin sebebi sınıf mevcudu 45 kişi haliyle vakit sıkıntısı çekmemek için 5 dakikadan kısa olsun dedi.
 
İşletim sistemi ile ilgili 5 dakikalık bir slaytı buradan da yardım alarak yapmaktan alıkoyan nedir seni? Yani hayır bu işin membahındasın, halen daha hazırını istiyorsun. Yazık be. Ülkenin geldiği eğitim sistemine bak.
 
Konumu değiştirdim Recep Bey. İlk bilgisayar oyunun yaptım. Bu kadar önemsememin nedeni dersin notu yok. Boş ders gibi düşünün. Eğlenme amaçlı bir ders oluyor ve hazırladım ödevimi. DONKEY.BAS diye bir araba sürme oyunu. Oyun Bill Gates yapmış ve oyunun yapımı 1 gün sürmüştür.

Konuyu kapatabilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı