İlk kez bira içeceğim tadını beğenebilir miyim?

İçin de buraya yazın, merak ettiğinize değecek mi bi bakalım.
 
Kimse bir şey diyemez. Herkesin damak zevki farklı. Ben açıkçası bira içtim ve hiç beğenmedim. Tadı acı ve tuhaf geldi. Arkadaşımla bir gün İtalyan restoranına gittik. Orada hayatımda ilk kez şarap içtim ve açıkçası onu da hiç beğenmedim. Gerçi fazla paramız yoktu ve en ucuz şarabı almıştık. Belki içtiğimiz şarap kötüydü ya da şarabı genel olarak sevemedim, bilemiyorum. Pahalı ve güzel bir şarap alıp denemek lazım ama bunu yapacağımı sanmıyorum.

Rakı gibi ağız kokusu yapan leş sınıfındaki içkileri hiç sevmiyorum ve içmiyorum.

Başka bir gün yine arkaşımla bir cafe bara gittik. Orada da hayatımda ilk kez rom içtim. Captain Morgan White ve tadı nasıl mıydı? Efsane! Tatlı ve çok güzel. Tamam, alkollü içki budur dedim. Sonra araştırdım ki rom şeker kamışından yapılıyormuş. Ben fazla içki içen birisi değilim ancak arada mekanlara yol düşerse rom içerim. Zaten ekonomik çöküşten sonra mekanlara daha az gider olduk. Rom da pahalı ama yine de seviyorum.

Kısacası; kişiden kişiye değişir. Kimi insan hayatımda içmek istemeyeceğim içkileri sever ama ben sevmem ya da fazla kişi rom içmez veya sevmiyordur ancak ben severim.
 
İçin de buraya yazın, merak ettiğinize değecek mi bi bakalım.
Evet içtim, şimdi düşüncelerimi aktarayım.
Öncelikle Carlsberg marka bira içtim tadı tamamen normal maden suyunun daha acı hali gibiydi tüm şişeyi zorlanmadan içtim ama bundan sonra içeceğimi sanmıyorum çünkü maden suyu içmenin çok daha mantıklı olacağını düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı