İlk orjinal oyunum :D

Ben Rus key kullanarak 15 tane orijinal oyun aldım bu 2 sene içerisinde. İndirimler oluyor Steamda ben genel playstoreden takip ediyorum orada indirimler daha cazip geliyor ödeme açısından. Orjinal oyun alarak sadece ACR aldığıma pişman oldum oda sunucular yüzünden onun dışında asla pişman değilim.

Kardeşim steam hesabını nasıl aktifleştirdin. Bende steam hesabı aldım ama e-posta'ma doğrulama maili bir türlü gelmedi. Halbuki hemen gelmesi gerekmiyor muydu?

Crack derdi yok, Update'ler otomatik geliyor, istediğin PC'ye kurabiliyorsun, kurulum derdi yok, part part extract yok. Ve en önemlisi paran korsancıya değil oyunda emeği olana gidiyor.

Artık "oyunlar Türkçe olsun" diyenlere şöyle diyebilirsin: Hayatında bi kere bile orijinal oyun aldın mı da konuşuyosun?

9dLrKjn.jpg

Recep abi her oyunu cidden sevip oynuyor musun ? :)

Kardeşim steam hesabını nasıl aktifleştirdin. Bende steam hesabı aldım ama e-posta'ma doğrulama maili bir türlü gelmedi. Halbuki hemen gelmesi gerekmiyor muydu?
Aynı sorundan bende müzdaripdim, forumdaki bir arkadaş yardımcı oldu. Konu açmıştım, orada sağolsun söyledi. Sende bakabilirsin. MSN'ye aktifleştirme mesajı neden gelmedi bilmiyorum, en kötü ihtimalle yeni bir msn aç ve ondan dene, hemen gelmesi gerekiyor.
https://www.technopat.net/forum/multimedya-coklu-ortam/17978-gta-4-eflc-multiplayer-oynamak.html

- - - Güncellendi - - -

Recep abi her oyunu cidden sevip oynuyor musun ? :)
Seviyor olsa bile oynayacak zamanı yoktur :D

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı