Minimap eklenebilir, oyunu oynamadım. Fakat geliştirilmesi gerekiyor.
@LatifGüngör Steam Link'ini atabilir misiniz?
Geliştiriyorum hocam.Minimap eklenebilir, oyunu oynamadım. Fakat geliştirilmesi gerekiyor.
Yok hocam, ciddi konular ile ilgili espri yapmıyorum Allah'a Şükür. Geliştirici arkadaşa başarılar.@Yszuf profilinize baktığım kadarıyla şuan bu konuya bakıyorsunuz. Hadi bir espri patlatmanızı bekliyorum
Tam böyle bir şey bekliyordumYok hocam, ciddi konular ile ilgili espri yapmıyorum Allah'a Şükür. Geliştirici arkadaşa başarılar.
Teşekkür ederim hocam.Yok hocam, ciddi konular ile ilgili espri yapmıyorum Allah'a Şükür. Geliştirici arkadaşa başarılar.
C# ile hocamHocam hangi kodlama diliyle yapmıştınız?
Yaklaşık bir ay önce tek başıma korku oyunu yapmaya karar verdim. Ama sonra fark ettim ki sandığım kadar kolay değilmiş. Hazır asset kullandım ve kısa bir oyun oldu ama tam hali gelebilir. İndirip oynamak isterseniz eğer, oynadıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
![]()
Değerli yorum ve eleştirilerin için teşekkür ederim. Bu projeye başlarken kendimi denemek amacıyla yapmaya karar vermiştim. Ama daha sonra gelen yorum ve isteklere göre projeyi geliştirip steam'de yayınlama kararı aldım. İnşallah ilerde global iş yapmaya çalışacağım.Hocam oyunu oynadım. Elinize sağlık fakat naçizane fikrim malum Türkiye de korku denilince ilk akla cin, büyü vs. geliyor artık farklı bir korku oyunu tarzına geçilmeli ve içine din mevzuları katılmamalı diye düşünüyorum. Sakın beni yanlış anlamayın ilk oyununuza göre gayet güzel. Umarım devamı gelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.