Hepsini ve 2 dosya daha olacak.Hocam hangisini indireceğiz?
Eki Görüntüle 1372373
Hepsini ve 2 dosya daha olacak.Hocam hangisini indireceğiz?
Eki Görüntüle 1372373
Herhangi bir sistemde çalışabilir diye düşünüyorum.
Sınav sürecinde anlık aldığım bir kararla yapmaya başladım. Eksiklik ve hataların farkındayım. Yorumların için teşekkürler.4 GB RAM, 1 GB VRAM yeterli geliyor. Oyuna başlamak uzun sürüyor. Bir sürü başla, şimdi başla seçeneği geliyor. Orasını kısaltabilirsin. Manzara izlemekten ibaret gibi geldi bana. Hiç bir Action yok. Başlangıç için güzel.
Ama Unity oyunlarının boyutları dev gibi. Kimsenin indiresi gelmiyor. Devamını getirmeye bak.
Normalde oyunun bittiği bir yer var oraya gitmediniz sanırım. Yorumların için teşekkür ederimDenedim ve bir kulübeye kadar geldim. Genel olarak geliştirilmesi gerekse ve kısa olsa da oynadığım süre boyunca korktum. Sesler gayet güzel olmuş.
840 MBBoyutu ne kadar?
Karakter elindekilere şükretmeyip daha fazlasını istediği için kötü şeyler yapıyor. Ve başına kötü şeyler geliyor.İsmi neden şükür merak ettim karakterimiz evde mahsur kaldığı için eskiden serbest olduğu günlere şükrettiği için mi? Merak ettim açıkçası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.