İlk oyun projem (Şükür)

Biz de Unity kullanıyoruz. Bu proje ortaya çıktıysa işin büyük kısmını bitirmişsiniz zaten. Geriye projeyi geliştirmek kalmış. Bana kalırsa çok başarılı bir proje. Oyun yapma işini bilmeyenler şu an basit gibi görebilir fakat dediğim gibi tüm oyunlar başta bu formatta çıkıyor. Daha sonra gelişe gelişe efsane hallerini alıyor.

Materyal lazım olursa textures.com'dan materyal alabilirsiniz. Çok kaliteli materyalleri var. Her gün ücretsiz 15 kredi veriyor. Benim çok işime yaradı. Aldığınız materyali sınırsız indirme hakkınız oluyor. Ben her gün girip "ileride lazım olur" düşüncesiyle kredimi kullanıp çıkıyorum.

Hocam 15 krediyi biriktiremiyor muyuz? Yoksa her gün girip içerikmi alıyorsunuz o kredi ile?
 
Daha önce Unreal Engine ile uğraşmıştım. Dersler falan derken yarım kaldı. Odağım da başka yöne kaydı. Muhtemelen her şeyi kendiniz yapıyorsunuz o yüzden ne kadar zor olduğunu biliyor ve tahmin ediyorum. Şimdiden kolay gelsin.
Evet hocam bende sınav zamanı yapmaya başladım baya uğraşılması gereken bir şey. Teşekkür ederim tekrardan.
 
Yaklaşık bir ay önce tek başıma korku oyunu yapmaya karar verdim. Ama sonra fark ettim ki sandığım kadar kolay değilmiş. Hazır asset kullandım ve kısa bir oyun oldu ama tam hali gelebilir. İndirip oynamak isterseniz eğer, oynadıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler:)



Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bende oynayacak korku oyunu arıyordum. Yerli oyun bulmam iyi oldu. 😊
 

Yeni konular

Geri
Yukarı