XEfe.Bey
Kilopat
- Makaleler
- 2
Dalga geçmek yerine haydi sende daha iyisini yap da görelim."Şükretmeyen adamın hikayesi"![]()
Son düzenleyen: Moderatör:
Dalga geçmek yerine haydi sende daha iyisini yap da görelim."Şükretmeyen adamın hikayesi"![]()
Hocam o tabloları jump scare amacıyla yapmadım. Baykuş sesleri olmamış ben de izlerken fark ettim.Jumpscare'lar çok komik olmuş. Tablo yaklaşıyor biri büyüyor önüne biri çıkıp yok oluyor. Jumpscareları düzeltip seslerle ilgilenmeniz lazım, arkada ağğ ağğ öten kuştan gına geldi.
İndirilen dosya rar zaten, drive'da neden daha kullanışlı olurdu anlamadım hocam. Helal olsun ne demek teşekkür ederim.Rar dosyası olarak koysaydınız keşke hocam. O rar dosyasını drive'a yüklseydiniz daha kullanışlı olabilirdi. Korku oyunlarından korukuyorum. Maalesef indiremeyeceğim.Hakkınızı helal edin. Tema güzel olmuş ama.
ekran görüntüsü atmış bir arkadaşımız. Drive da 3 dosya gördüm. Onları tek dosyaya koyup drive'a yüklemek daha mantıklı olur demek istedim. Denemek için indireceğim. Biraz korkumun üstüne gideyim.İndirilen dosya rar zaten, drive'da neden daha kullanışlı olurdu anlamadım hocam. Helal olsun ne demek teşekkür ederim.
Hocam ilk başlarda öyleydi, şuan siteden sadece rar dosyasını indiriyorsunuz.ekran görüntüsü atmış bir arkadaşımız. Drive da 3 dosya gördüm. Onları tek dosyaya koyup drive'a yüklemek daha mantıklı olur demek istedim. Denemek için indireceğim. Biraz korkumun üstüne gideyim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.