İlk oyun projem (Şükür)

Fazla boş sallayanlar olmuş sen kendi bildiğin gibi yürü bende senin gibi bir proje ile meşkululüm ileride reklam için bir bütçe ayrırsan oyunu Steam'e koysan bayağı satsan paraya para demesin beni dinle bu işin peşini bırakma bence.
 
Şimdi, dostum Steam'de oyunu yayımlamak için iyi para gerek.

Ki ben öyle bir paranın daha hoş bir oyuna yatırılmasını tavsiye ederim. Böyle oyunlar çok yapıldı, ilk değil. Ki en büyük eksi isim zaten.

Beni belki tanırsın, zamanında bu konu üzerinden My Summer Car veya jalopy benzeri oyun yapmanı tavsiye eden kişi.

Oyunu yüzlerce kişinin oynaması önemli değil. Bak, forumda geçen yıllarda bir arkadaşımız rounded isimli bir oyun yaptı, çok popüler oldu forumda ve Steam'e getirince de oynayan da oldu. Oyun çünkü farklıydı, evet en özgün ve kaliteli değil fakat kim bilir kaçıncısı yapılan bu korku oyunlarından değildi. Basitti, ve güzeldi.

Benim önermem: 2D bir oyun veya 3D bir simülasyon yapman. Çünkü bu oyun... Geleceği yok yani. Örnekleri çok bu türdeki Indie'lerin.

Not: Sen oyun yaptın mı falan deme, evet yaptım ama 2D yaptım ve özgün değillerdi. Bir ara gdevelop 5'ten şu geometry Monster'i değiştirmiştim, maksimum o. Senin kötü oyun yaptığını ima etmiyorum, böyle bir tarzda oyun yapmanı önermiyorum.
Dostum tam olarak demek istediğimi söylemişsin ama sanırım ben biraz kabaca yazıp yanlış anlaşıldım.

@Latifxd sen bu arkadaşın dediğini demişim gibi varsay.
 
Karakter elindekilere şükretmeyip daha fazlasını istediği için kötü şeyler yapıyor. Ve başına kötü şeyler geliyor.

Samanyolu dizisi gibi hahaha.
 
Fazla boş sallayanlar olmuş sen kendi bildiğin gibi yürü bende senin gibi bir proje ile meşkululüm ileride reklam için bir bütçe ayrırsan oyunu Steam'e koysan bayağı satsan paraya para demesin beni dinle bu işin peşini bırakma bence.
Eyvallah hocam. Kolay gelsin sana da başarılar dilerim.
 
Sağ olasın benimki de korku FPS tarzı bir şey gerçekten kolay değil fakat halden anlarım bende beni de çok eleştiren oldu ama sonunda göreceğiz bakalım.
Eleştirilerle gelişiyoruz zaten, önemli olan doğru şekilde eleştirmek. Projeyi tamamlayınca haber ver kral.
 
Yaklaşık bir ay önce tek başıma korku oyunu yapmaya karar verdim. Ama sonra fark ettim ki sandığım kadar kolay değilmiş. Hazır asset kullandım ve kısa bir oyun oldu ama tam hali gelebilir. İndirip oynamak isterseniz eğer, oynadıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler:)



Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hangi motorla yaptın kanka?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı