İlk oyun projem (Şükür)

İndiriyorum şu an oynadıktan sonra düşüncelerimi sunarım.

Hocam ilk sahnede yalan yok bayağı korktum oyunu bile kapattım o derece.
Beta sürümü diye mi ayarlardaki seçenekler az bilmiyorum.
Oyun bence güzel ama geliştirilebilir.

Son düzenleme:
Dostum lütfen artık korku türünü cinden, şeytandan ibaret sanmayın. Lütfen şunların dışına çıkın. Yıllarca çok sevmeme rağmen çok fazla din dayatması olduğu için Outlast'ı - 2. oyunu özellikle - eleştirmiş biri olarak söylüyorum. Oyunlarda dini kullanmayın. Oyunları sadece kısıtlayan bir şey dini kullanmak. Hoş bir şey de değil. Hangi din için olursa olsun.

İndiriyorum şu an oynadıktan sonra düşüncelerimi sunarım.

Hocam ilk sahnede yalan yok bayağı korktum oyunu bile kapattım o derece.
Beta sürümü diye mi ayarlardaki seçenekler az bilmiyorum.
Oyun bence güzel ama geliştirilebilir.
Teşekkür ederim hocam geliştirmeye devam ediyorum.

Dostum lütfen artık korku türünü cinden, şeytandan ibaret sanmayın. Lütfen şunların dışına çıkın. Yıllarca çok sevmeme rağmen çok fazla din dayatması olduğu için Outlast'ı - 2. oyunu özellikle - eleştirmiş biri olarak söylüyorum. Oyunlarda dini kullanmayın. Oyunları sadece kısıtlayan bir şey dini kullanmak. Hoş bir şey de değil. Hangi din için olursa olsun.
Kral her topluluğun korku kavramı başkadır. Kimileri vampirden, zombiden, hayaletten korkar. Kimileri cin, şeytan. Her türden oyun var. Kim neyden korkup, gerilmek istiyorsa onu alıp oynar. Kimseye zorla bir şey oynatmıyorum.

@LatifGüngör oyunun ismini Şükür diye yapsaydın, ayriyeten bir kişi yazmıştı globalleşmek için Türkçe'de bulunan sesli harfleri kullanma diye, bunu sadece Türkçe dili için kullanırsın. Ama diğer dillerde Türkçe harflerini kullanmazsın. Kendi dilinde niye kendi harflerini kullanmayacaksın.
Oyunun ismini bence Şükür yap. Dilimize destek ver.
Haklısınız hocam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı