İlk oyunum - Tab Fire (Deneme sürümü)

Hocam ilk olarak burada oyun yayınlamak mümkün mü?
İkincisi ne zamandır bunu yapıyorsunuz merak ettim?
Üçüncüsü karakter hareketleri için kodu siz mi yazdınız?
Dört oyunda sadece o karanlık platform ve ışıklar mı var?

Hocam ilk olarak burada oyun yayınlamak mümkün mü?
İkincisi ne zamandır bunu yapıyorsunuz merak ettim?
Üçüncüsü karakter hareketleri için kodu siz mi yazdınız?
Dört oyunda sadece o karanlık platform ve ışıklar mı var?
Burada sanmıyorum. Sadece arkadaşların denemesi için attım oyunu. Resmi sürümü başka türlü yayınlarım.
Oyuna başlayalı henüz 4 gün oldum.
Karakter için hareket kodu v.s UE'de şablon olarak var, ileride karakter değişecek.
Şimdilik evet.
Cidden tek başınıza Yapmayı düşünüyor musunuz?
Çok Oyunculu cidden bilgi gerektiren bir oyun desteği.

Bilemiyorum, bir destekçi bulursam, neden olmasın?

Hocam bu arada Bug gibi bir şey buldum eğer makro veya çok hızlı sol tıklarsanız hızlı ateş ediyorsunuz. Her halde silah kodunda Mouse'a basıldığında çalışıyor, herhangi bir bool ve bekleme süresi yok. Bunun yerine basılı tutunca ateş etme ekleyebilirsiniz. Ayrıca silah karanlıkta görünmüyor ama bomba atar gibi bir şey mi?

Hocam bu arada Bug gibi bir şey buldum eğer makro veya çok hızlı sol tıklarsanız hızlı ateş ediyorsunuz. Her halde silah kodunda Mouse'a basıldığında çalışıyor, herhangi bir bool ve bekleme süresi yok. Bunun yerine basılı tutunca ateş etme ekleyebilirsiniz. Ayrıca silah karanlıkta görünmüyor ama bomba atar gibi bir şey mi?
Dediğim gibi silahı hiç ellemedim. :) Bomba değil, topatar. :D Oyuncak top galiba. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı