İlk oyunum - Tab Fire (Deneme sürümü)

Son düzenleme:
Bu konudaki versiyon eski isterseniz şuna bakın ama oyunda hiç bir amacı yok.

Reklam gibi olmasın ama :D. 48 saatte yaptığım bir oyun var isterseniz bakabilirsiniz.
Bu arada oyunu bir platforma yükledim yine konu içinde var.
Oyun zaten çok oyunculu. Şuanlık bir amacı olmaması doğal değil mi? Siz Counter Strike'de bot olmadan bir şey yapabilir misiniz? Hayır. Zaten botlar üzerinde çalışıyorum. Hazır yasaklanmışken daha da geliştiriyorum. Bu arada reklam gibi olmasın demişsiniz bayağı reklam yapmışsınız. Oyunu hangi motorla yaptığınızı çok merak ettim. Bir de oyun çoktan bitmişti ama silah modelindeki tüm bileşenleri yanlışlıkla birleştirmem sonucu ufak bir sıkıntı oldu, aksadı. 3 sonra oyunun büyük kısmı bitmiş olacak, sadece çok oyunculu oynamak için gereken sunucu v.s hazırlanacak.

Bu arada benim hesabım değil, arkadaşımın yeni açmış. Hazır hesap varken cezam bitene kadar buradan yazacağım.

Mekaniklerini gayet başarılı buldum. Grafiklerde keza öyle gayet tatmin edici. Ne kadar emek harcadığınızı bilmiyorum ama giriş seviyesi için gayet başarılı buldum ben genel olarak. Ateş etme hissiyatı falan gayet tok ve yerinde. Belki eleştiri anlamında bir tek zıplama olayı biraz daha iyi olabilirmiş dedirtiyor.

He bu arada bu fizik ve grafikler ile Zula dan çok daha iyi bir oyun yapılabilir diye düşünüyorum.👍

Oyun zaten çok oyunculu. Şuanlık bir amacı olmaması doğal değil mi? Siz Counter Strike'de bot olmadan bir şey yapabilir misiniz? Hayır. Zaten botlar üzerinde çalışıyorum. Hazır yasaklanmışken daha da geliştiriyorum. Bu arada reklam gibi olmasın demişsiniz bayağı reklam yapmışsınız. Oyunu hangi motorla yaptığınızı çok merak ettim. Bir de oyun çoktan bitmişti ama silah modelindeki tüm bileşenleri yanlışlıkla birleştirmem sonucu ufak bir sıkıntı oldu, aksadı. 3 sonra oyunun büyük kısmı bitmiş olacak, sadece çok oyunculu oynamak için gereken sunucu v.s hazırlanacak.

Bu arada benim hesabım değil, arkadaşımın yeni açmış. Hazır hesap varken cezam bitene kadar buradan yazacağım.
O konuda haklısınız ama şuan ki elimize geçen en yeni versiyonda Online olmadığı için amaçsız oluyor maalesef. Bu arada Unity ile yaptım. Size de kolay gelsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunun videosu çıktı.
Tab Fire Alpha'yı Kurban Bayramı sonrası çekerim. Bu arada @Firehorse MK II videolarda senden nasıl bahsedeyim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Oyunun videosu çıktı.
Tab Fire Alpha'yı Kurban Bayramı sonrası çekerim. Bu arada @Firehorse MK II videolarda senden nasıl bahsedeyim.

2. sürümü de çekmelisin mutlaka. Alphayı deniyorum şu an.

2. sürümü de çekmelisin mutlaka. Alphayı deniyorum şu an.
Çekicem onu da.
Çektim buyur:

Son düzenleme:
@TheJOK3R hocam, neden bahsettiğim kombinasyon ile gezinmediniz? :) CTRL+Boşluk ile yüksek zıplayabilirsiniz.
Buyrun, bu da son halinin videosu;

Bot artık ateş edip sizi öldürebiliyor. Tüm güncellemeler buradan duyurulacak.
Canı gerçek zamanlı gösteren sağlık barı eklendi.
Kendinize hasar veremiyorsunuz.
Ölünce ekranda "ÖLDÜN!" yazıyor.
Bot sizi gördüğü an ayağa kalkacak.
Ölüm animasyonu eklendi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı