İlk sigara içiminde nikotin zehirlenmesi normal mi?

Hocam 19 yaşındayım.
İlk defa içime çektim deyince ben de seni Lise başlarında falan zannettim. Ağzına çeke çeke sigara mı içilir biraderim leş gibi kokacaksın o dişlerin senesine kalmaz çürümeye başlar. Kaldı ki şu yaştan sonra ne sigarası ? Bırakmayı düşünüyorum demişsin sen zaten başlamamışsın ciğerin sigara içtiğinden haberi yok ki beyinde tütün reseptörün olsun. Çok zayıf bir bünyen yoksa tribe girmişsin lafım hala geçerli Nikotin Zehirlenmesi öyle bir şey değil.

İlk defa içime çektim deyince ben de seni Lise başlarında falan zannettim. Ağzına çeke çeke sigara mı içilir biraderim leş gibi kokacaksın o dişlerin senesine kalmaz çürümeye başlar. Kaldı ki şu yaştan sonra ne sigarası ? Bırakmayı düşünüyorum demişsin sen zaten başlamamışsın ciğerin sigara içtiğinden haberi yok ki beyinde tütün reseptörün olsun. Çok zayıf bir bünyen yoksa tribe girmişsin lafım hala geçerli Nikotin Zehirlenmesi öyle bir şey değil.
Hocam psikolojik sıkıntılarımı bastırıyor biraz rahatlatıyor beni en azından.

Hocam psikolojik sıkıntılarımı bastırıyor biraz rahatlatıyor beni en azından.
Plasebo etkisi. Aslında dopaminini gerçekten artırmıyor. Bu tiryakilerde olur ama sen öyle değilsin yoksa haklısın dersin, ben de 8 sene içip bırakmış birisi olarak her canım yandığında bir paket almaya koşardım. Seni anlıyorum küçümsediğimden falan değil yanlış anlama sakın ancak Türkiye'de bağımlılıklar olmadan yaşamak her ne kadar zor olsa da bu yoldan dönmeye bak. Sonraları derdi bitmiyor inan bana. Bunları zaten daha önce duymuşsundur diye ben tekrardan anlatmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı