İllegal yollar üzerinden kişisel bilgilere ulaşan kişiler nasıl dava edilir?

aleynosss

Picopat
Kek günü
Katılım
3 Eylül 2023
Mesajlar
183
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Irkını bilmediğim birisi Türkleri savunduğum için tcmi bulmuş, babamı falan aradılar SS ve kayda aldım. Bunları annesinin numarasını verdi birisi ama ne yapmalıyım? Annesine yazsam bende davalık olur muyum? Ne yapmam gerekiyor?
Başlıksız38_20240125190835.png
 
Son düzenleme:
Olum ırkını bilmediğim ne hahahahaha. Belli ki yaşın küçük. Türkler şöyle iyi böyle güçlü falan diye kavga mı ediyorsunuz discordda? Sanal alemde yazınca kavga edince ne oluyor sonunda dostum? Türkler süper güç mü oluyor? Ya da diğer milletler aşağılık mı oluyor? Geç böyle şeyleri. Belli ki küçüksün meşgale arıyorsun. Derslerine çalış boş işlerle uğraşma hele ki böyle işlerle.
 
Olum ırkını bilmediğim ne hahahahaha. Belli ki yaşın küçük. Türkler şöyle iyi böyle güçlü falan diye kavga mı ediyorsunuz discordda? İnternette yazınca ne oluyor sonunda dostum? Türkler süper güç mü oluyor? Ya da diğer milletler aşağılık mı oluyor? Geç böyle şeyleri. Belli ki küçüksün meşgale arıyorsun. Derslerine çalış boş işlerle uğraşma hele ki böyle işlerle.
Türk tarihine edit yapıyorum, ve kimin aldığını bilmediğim grupta şehitlerime hakaret edilmeye başlandı buraya ss koymuştum ama moderatör kaldırmış. Irkçı da değilim Türk ırkını üstünde tutmuyorum yaşım küçük tamamda ne alakası var şimdi? Faşist olduğumu nerden çıkardın?

Irkını bilmediğim derken ne demek istedin hakaretmi gerçek anlamında mı?
Gerçek anlamda bilmiyorum kemalizm ve Türkçülüğe karşılardı onu anladım sadece
 
Benim bir arkadaşın da başına aynı şekil olay gelmişti o da şikayet etti ama pekde bakılmadı olaya. Şansınızı deneyin belki bakarlar ayrıca sanal alemde tanrıcılık oynamayın başınız yanar sonra 🙂
 

Geri
Yukarı