Hiçbir şekilde eğitim vermiyorlar . Yahu biyoloji dersleri yok diyorum.Evet hocam. Dini eğitim almak demek imam vs. olmak demek değil. Müslümansan işine yarar. Tabii doğru düzgün yeterince veriyorlar mı bilmiyorum.
Hiçbir şekilde eğitim vermiyorlar . Yahu biyoloji dersleri yok diyorum.Evet hocam. Dini eğitim almak demek imam vs. olmak demek değil. Müslümansan işine yarar. Tabii doğru düzgün yeterince veriyorlar mı bilmiyorum.
O liseye ve öğretmenlere bağlı bir şey. Dinci tip öğretmenler gelirse Anadolu'da bile oku aynı şeyi görürsün.Kardesim belli ki küçüksün ben 22 yaşındayım üniversite öğrencisiyim İmam hatiplerde biyoloji eğitimi bile vermiyorlar . Tek yaptıkları hilafet şeriat bunlar
OBP öyle değil. Ortalama 89, 90 civarda bir şey. Aslında denizli lisesi vardı fakat adresden dolayı tercihe yazamadık. :/ yaşar saniye Anadolu lisesi vardı işte kabul etmediler. :/
Vallahi dediklerinden bir şey anlamıyorum.Aynen kendin böyle düşünmeye devam et senin seviyen düşük ama bunu bil dostum büyük olduğun için bu tarz konuşmalardan "abi" lakabını haketmiyorsun
Dini eğitim diyorum.Hiçbir şekilde eğitim vermiyorlar . Yahu biyoloji dersleri yok diyorum.
Hiçbir şekilde eğitim vermiyorlar. Yahu biyoloji dersleri yok diyorum.
Aynen hocam 1 kredi biyoloji dersi var sonra burdan çıkıp maymundan mi geldik diyorlar.Her ders var ek olarak sadece din dersleri var ve bunlar diğer derslere çalışmamızı etkilemiyor.
Niye kabul etmediler devamsızlıktan mı?
Vallahi dediklerinden bir şey anlamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.