İmam hatip lisesi nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annem imamhatip erkek lisesinde öğretmen sayısal düşünüyorsan dinle arapça ile ilgili fazladan bir sürü dersle cebellesceksin çevre çok dikkatlice seç düşünceleri empoze edebilir bazıları veya kötü alışkanlıklar kazanabilirsin önerim düz liseye gitmen sonuçta öğretmen aynı öğretmen orada çevreni dikkatlice seçip çalışman.
 
Ben imamhatip lisesinde okudum, çoğu insan ön yargılı yaklaşıyor :D yok beynin yıkanır falan. Hiçbir alakası yok sadece ekstradan 3-4 din dersi var bu kadar. Normal okuldan farkı yok. Ama bizim daha imamhatibe gitmeden kulaktan dolma bilgilerle sallayan Türk milletimiz gene şaşırtmıyor. Eğer çok düşük puanlı bir liseye gidersen o lisenin öğrencileri büyük ihtimalle berbat olacaktır.
 
Halkın çoğunlunun müslüman olması beni ilgilendirmez. Laik bir ülkeyiz. "Ülkenin dini var, İslam!" demezsiniz umarım.
Saçmalamaya başladınız. Ülkenin çoğunluğunun Müslüman olmasından dolayı imam hatip liselerinin fazla olması doğal bir şey. Siz ise ülkenin çoğunluğunun Müslüman olması beni ilgilendirmez diyorsunuz.
Anlamıyor musun?
Din eğitimi ağırlıklı okulda nasıl ana derslere yönelecekler?
Nasıl iş bulacak bu çocuklar?
Kardeşim din eğitimi de alıyorlar o kadar. Sanki her gün çok yoğunlar. Hem üniversiteye giderler. Ana derslerin yanında din dersleri de var.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı