İmam hatip okulunda 2 haftada 70 TL param çalındı

Hocam sınav ile girseniz ne oluyor yani? Bizde de puanla girilen imam hatip var girmek için LGS'den 203 almanız lazım.
Hocalarınız size "bana ne parana sahip çıksaydın" diyor ve siz en iyi eğitim veren devlet okulu diyorsunuz.
Hiçbir imam hatip o bölgedeki en iyi eğitim veren okul olamaz. Tabii diğer okullar yok olmuşsa veya dağda falan yaşıyorsanız orasını bilemem.
8.Sınıfım ve evet hocalaraın ve okul yönetiminin iddiaları bu yönde.

Aynısı bana da oldu. 6. ve 7. sınıfı İmam Hatip okulunda okudum. 8.sınıfa geçince ise normal devlet okuluna yazıldım. E 8.sınıf 7.sınıfın devamı gibi bir şey. Ben İmam Hatip okulunda okuduğum zamanlar okuldan feci halde soğuduğum için akademik başarım yerlere düşmüştü. E hal böyle olunca 8.sınıfta da çok başarılı olamadım ben. Şimdi 11.sınıfım yeni yeni toparlıyorum böyle abartmıyorum.
Ben ortaokuldan mezun olur olmaz kendime çeki düzen verdiğim için biraz daha şanslıyım. Şu anda 10. sınıftayım arada sırada arkadaşlarım "İmam hatipli" diye dalga geçiyor. 9. sınıfın başında rahatsız olurdum, artık ben de gülmeye başladım. Enayi gibi neden 4 sene orada okuduğumu ben de bilmiyorum gerçekten.

Aynısı bana da oldu. 6. ve 7. sınıfı İmam Hatip okulunda okudum. 8.sınıfa geçince ise normal devlet okuluna yazıldım. E 8.sınıf 7.sınıfın devamı gibi bir şey. Ben İmam Hatip okulunda okuduğum zamanlar okuldan feci halde soğuduğum için akademik başarım yerlere düşmüştü. E hal böyle olunca 8.sınıfta da çok başarılı olamadım ben. Şimdi 11.sınıfım yeni yeni toparlıyorum böyle, abartmıyorum.

Cidden pişmanlıktır İmam Hatip. Şimdi ki aklım olsaydı babamı döverdim yine gitmezdim o okula.
İmam hatiplere biraz ön yargı ile yaklaşmamak lazım,bizim okul imam hatip diye geziyor ama hocaların çoğu mitoloji vs. ile ilgileniyor.Kimi 5 dil biliyor kimi (bana parana sahip çık diyen hocam)televizyonlar da sloganlar atıyor,matematik hocamız olimpiyatlara öğrenci yetiştiriyor vs.

Ben ortaokuldan mezun olur olmaz kendime çeki düzen verdiğim için biraz daha şanslıyım. Şu anda 10. sınıftayım arada sırada arkadaşlarım "İmam hatipli" diye dalga geçiyor. 9. sınıfın başında rahatsız olurdum, artık ben de gülmeye başladım. Enayi gibi neden 4 sene orada okuduğumu ben de bilmiyorum gerçekten.
Neyse ki artık oradan ikimiz de kurtulduk ve rezil bir anı olarak geçmişte kaldı :) Artık önümüze bakalım ve kendimizi geliştirebilmek için elimizden geleni yapalım.

İmam hatiplere biraz ön yargı ile yaklaşmamak lazım,bizim okul imam hatip diye geziyor ama hocaların çoğu mitoloji vs. ile ilgileniyor.Kimi 5 dil biliyor kimi (bana parana sahip çık diyen hocam)televizyonlar da sloganlar atıyor,matematik hocamız olimpiyatlara öğrenci yetiştiriyor vs.
Ön yargı mı? Kendi tecrübelerimle yazdım her şeyi. Bir bildiğimiz var.

"Asker cüzdanı" olarak ifade edilen ipli cüzdanlardan edinip (ipinin sağlam olarak dikildiğinden emin olun ya da annenizden rica edip dikişlerini kuvvetlendirin), bu gibi durumlarda da yanınızda taşıyabilirsiniz.
Saolun hocam,istediğim şunun gibi birkaç tavsiye idi imam hatiplere edilmeyen laf kalmadı.

Neyse ki artık oradan ikimiz de kurtulduk ve rezil bir anı olarak geçmişte kaldı :) Artık önümüze bakalım ve kendimizi geliştirebilmek için elimizden geleni yapalım.

Kaç tane imam hatipe gittiniz,galiba Türkiye'nin dört bir yanından bir çok imam hatiplere girmişsiniz.Yoksa sadece bir imam hatip üzerinden mi bu yorumu yapıyorsunuz ?

Saolun hocam,istediğim şunun gibi birkaç tavsiye idi imam hatiplere edilmeyen laf kalmadı.

Kaç tane imam hatipe gittiniz,galiba Türkiye'nin dört bir yanından bir çok imam hatiplere girmişsiniz.Yoksa sadece bir imam hatip üzerinden mi bu yorumu yapıyorsunuz ?
1 İmam Hatip okuluna gittim. Ancak 5 farklı İmam Hatip daha biliyorum. Kimini arkadaşlarımdan kimini kuzenimden. İnsanın biraz aklı olmalı bence ha? Anlaşılıyor yani illa hepsine gitmek gerekmiyor hallerinin nasıl olduğunu. Aha @333365 hocam müsait olduğu zaman gelip düşüncelerini söyler. O benden de bilgilidir. İmam Hatip okullarının ne kadar rezalet bir yer olduğunu daha iyi anlatır bizden.

Aynen öyle hocam, umarım kurtulamayanlar da tez vakitte kurtulur. Bana LGS sonrası zorla imam hatip lisesi yazdıracaktı okul müdür yardımcısı, babama söyledim telefonla arayıp durumu düzeltti. Rezalet bir yer kısacası. Size de hayatınızda başarılar dilerim, umarım eksiklerinizi en yakın zamanda kapatabilirsiniz.

1 İmam Hatip okuluna gittim. Ancak 5 farklı İmam Hatip daha biliyorum. Kimini arkadaşlarımdan kimini kuzenimden. İnsanın biraz aklı olmalı bence ha? Anlaşılıyor yani illa hepsine gitmek gerekmiyor hallerinin nasıl olduğunu. Aha @333365 hocam müsait olduğu zaman gelip düşüncelerini söyler. O benden de bilgilidir. İmam Hatip okullarının ne kadar rezalet bir yer olduğunu daha iyi anlatır bizden.
Lütfen eksik tüme varım yapmayın,bizim okulumuz akademik anlamda güzel ve bu güne kadar tek bir sorun yaşayıp da çözemediğim olmamıştı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı