İmam hatip okulunda 2 haftada 70 TL param çalındı

4.sınıfın sonunda sınav olduk ona göre aldılar.
Ben hiç sınavla alan okul görmedim. Hadi özel olsa anlarım da bi de devlet okulu yani.
2-Müdür yardımcısı yardımcı oldu.
Baya yardımcı olmuş ya helal olsun. Paranı geri bulabildin mi ? ya da arama yaptılar mı tüm bunlardan sonra. Ben konuyu okurken görmedim çünkü.

Ben hiç sınavla alan okul görmedim. Hadi özel olsa anlarım da bi de devlet okulu yani.

Baya yardımcı olmuş ya helal olsun. Paranı geri bulabildin mi ? ya da arama yaptılar mı tüm bunlardan sonra. Ben konuyu okurken görmedim çünkü.
İstersem paramı geri verebileceğini söyledi.

Proje okulları alıyor.

İstersem paramı geri verebileceğini söyledi.

Eğer geri verirse helal olsun derim. Ama ben vereceğini düşünmüyorum. Çalınan telefonlar ne olacak mış peki. Onları da cebinden mi verecek miş.

Proje okulları alıyor.
Ben 2013 de mezun oldum 4.Sınıftan. Bizim zamanımız da ortaokullar sınavla almıyordu. Yeni açıldıysa bilemem.

İmam hatiplere biraz ön yargı ile yaklaşmamak lazım,bizim okul imam hatip diye geziyor ama hocaların çoğu mitoloji vs. ile ilgileniyor.Kimi 5 dil biliyor kimi (bana parana sahip çık diyen hocam)televizyonlar da sloganlar atıyor,matematik hocamız olimpiyatlara öğrenci yetiştiriyor vs.
Kaybolan parayı Arama yapıp anında bulmayı bilmiyorlar Ama Olimpiyat Öğrencisi Yetiştirmesini biliyorlar, Garip.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı