Hepsine gitmeye ne gerek var, internette biraz araştırma yapsanız ne tür bir bataklık olduklarını görürsünüz zaten. Benim okulum üzerinden örnek vereyim, ben 5. sınıftayken bir öğrenci müdür yardımcısının kızının kafasına yanlışıkla basketbol topu atmıştı. Çocuk özür dilemesine rağmen müdür yardımcısı sinirlenip çocuğu dövmek için tüm okul boyunca kovaladı. Kamera görüntüleri bile var, çocuk okul dışındaki bakkala kaçmak zorunda kalmıştı.Saolun hocam,istediğim şunun gibi birkaç tavsiye idi imam hatiplere edilmeyen laf kalmadı.
Kaç tane imam hatipe gittiniz,galiba Türkiye'nin dört bir yanından bir çok imam hatiplere girmişsiniz.Yoksa sadece bir imam hatip üzerinden mi bu yorumu yapıyorsunuz ?
Online olarak tanıştığım arkadaşlarım da vardı, hiçbiri imam hatibi sevmiyor.
Akademik anlamda güzel olmasının konumuzla alakası olduğunu düşünmüyorum. Akademik anlamda güzel diyorsunuz, güzel okul diyorsunuz saçma sapan bir şekilde paranız çalınıyor ve yardımcı olan yok.Lütfen eksik tüme varım yapmayın,bizim okulumuz akademik anlamda güzel ve bu güne kadar tek bir sorun yaşayıp da çözemediğim olmamıştı.