İmam hatip okulunda 2 haftada 70 TL param çalındı

Saolun hocam,istediğim şunun gibi birkaç tavsiye idi imam hatiplere edilmeyen laf kalmadı.

Kaç tane imam hatipe gittiniz,galiba Türkiye'nin dört bir yanından bir çok imam hatiplere girmişsiniz.Yoksa sadece bir imam hatip üzerinden mi bu yorumu yapıyorsunuz ?
Hepsine gitmeye ne gerek var, internette biraz araştırma yapsanız ne tür bir bataklık olduklarını görürsünüz zaten. Benim okulum üzerinden örnek vereyim, ben 5. sınıftayken bir öğrenci müdür yardımcısının kızının kafasına yanlışıkla basketbol topu atmıştı. Çocuk özür dilemesine rağmen müdür yardımcısı sinirlenip çocuğu dövmek için tüm okul boyunca kovaladı. Kamera görüntüleri bile var, çocuk okul dışındaki bakkala kaçmak zorunda kalmıştı.

Online olarak tanıştığım arkadaşlarım da vardı, hiçbiri imam hatibi sevmiyor.

Lütfen eksik tüme varım yapmayın,bizim okulumuz akademik anlamda güzel ve bu güne kadar tek bir sorun yaşayıp da çözemediğim olmamıştı.
Akademik anlamda güzel olmasının konumuzla alakası olduğunu düşünmüyorum. Akademik anlamda güzel diyorsunuz, güzel okul diyorsunuz saçma sapan bir şekilde paranız çalınıyor ve yardımcı olan yok.

Lütfen eksik tüme varım yapmayın, bizim okulumuz akademik anlamda güzel ve bu güne kadar tek bir sorun yaşayıp da çözemediğim olmamıştı.

Tabii canım tabii ki yardımcı olurlar bir kere müdür yardımcınız para çalınsaydı ilk bana gelirdi diyor.
Normal bir okulda böyle bir şey olsa aramalar yapılır.
bakalım o övdüğünüz geri kafalı çocuk düşmanı okul size yardımcı olacak mı

Hepsine gitmeye ne gerek var, internette biraz araştırma yapsanız ne tür bir bataklık olduklarını görürsünüz zaten. Benim okulum üzerinden örnek vereyim, ben 5. sınıftayken bir öğrenci müdür yardımcısının kızının kafasına yanlışıkla basketbol topu atmıştı. Çocuk özür dilemesine rağmen müdür yardımcısı sinirlenip çocuğu dövmek için tüm okul boyunca kovaladı. Kamera görüntüleri bile var, çocuk okul dışındaki bakkala kaçmak zorunda kalmıştı.

Online olarak tanıştığım arkadaşlarım da vardı, hiçbiri imam hatibi sevmiyor.

Akademik anlamda güzel olmasının konumuzla alakası olduğunu düşünmüyorum. Akademik anlamda güzel diyorsunuz, güzel okul diyorsunuz saçma sapan bir şekilde paranız çalınıyor ve yardımcı olan yok.
Müdür yardımcımız para çalındıktan 1 ay kadar sonra yine bulunamaz ise kendi cebinden verebilirim demişti ?

Tabii canım tabii ki yardımcı olurlar bir kere müdür yardımcınız para çalınsaydı ilk bana gelirdi diyor.
Konu sahibi bu kafayla ilerlerse daha çok parası çalınır zaten. Bir sonraki gün ceketini alırlar, sonraki gün montunu, kalem kutusunu, çantasını. Varını yoğunu alırlar yakında.

Yahu bir türlü anlatamadım size,okulumda birinciyim okulda okuyan herkesden daha iyi tanıdığımı düşünüyorum.Birkaç şımarık çocuk dışında her şey gayet güzel.

Konu sahibi bu kafayla ilerlerse daha çok parası çalınır zaten. Bir sonraki gün ceketini alırlar, sonraki gün montunu, kalem kutusunu, çantasını. Varını yoğunu alırlar yakında.
8.Sınıftayız ve ilk defa böyle bir şey oldu,anlayın diyorum okulum güzel.Sizden öneri istemiştim istemez olaydım.

Yahu bir türlü anlatamadım size,okulumda birinciyim okulda okuyan herkesden daha iyi tanıdığımı düşünüyorum.Birkaç şımarık çocuk dışında her şey gayet güzel.

8.Sınıftayız ve ilk defa böyle bir şey oldu,anlayın diyorum okulum güzel.Sizden öneri istemiştim istemez olaydım.
Ben kendi önerimi yaptım, önemseyin ya da önemsemeyin sıkıntı değil. Bana garip gelen şey, paranızın üst üste çalınmasına ve hiçbir şey yapılmamasına rağmen hala o okulu savunmanız.

Yahu bir türlü anlatamadım size, okulumda birinciyim okulda okuyan herkesten daha iyi tanıdığımı düşünüyorum. Birkaç şımarık çocuk dışında her şey gayet güzel.

8.sınıftayız ve ilk defa böyle bir şey oldu, anlayın diyorum okulum güzel. Sizden öneri istemiştim istemez olaydım.

Cüzdan kullanabilirsiniz ya da cebinize atabilirsiniz.

Arka arkaya çalınıyorsa okulda sorun var demektir. Ayrıca müdürün umursamaz tavırları da ilginç. Bi de 8.sınıfsan nasıl puanla girdin. Çok merak ettim :D

Arka arkaya çalınıyorsa okulda sorun var demektir. Ayrıca müdürün umursamaz tavırları da ilginç. Bi de 8.sınıfsan nasıl puanla girdin. Çok merak ettim :D
4.sınıfın sonunda sınav olduk ona göre aldılar.

1-Müdür ile konuşmadım
2-Müdür yardımcısı yardımcı oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı