IMEI 1 kayıtsız IMEI 2 kayıtlı

• Konuyu başlatan Lynx8
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 1.351

Lynx8

Decapat
Daha fazla  
Telefonu 9 önce aldım ve bu sorunu şu an yaşıyorum. Yasal uyarıdan geldi bu mesaj ve ben telefonu Trendyol'dan aldım ve kaçak almadım. Neyse, bir de IMEI 1 için e-Devlet'te kayıt dışı oldugu tespit edilen IMEI diyor, IMEI 2 için de IMEI numarası kayıtlı diyor. Bu sorunu nasıl çözeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonu 9 önce aldım ve bu sorunu şu an yaşıyorum. Yasal uyarıdan geldi bu mesaj ve ben telefonu Trendyol'dan aldım ve kaçak almadım. Neyse, bir de IMEI 1 için e-Devlet'te kayıt dışı oldugu tespit edilen IMEI diyor, IMEI 2 için de IMEI numarası kayıtlı diyor. Bu sorunu nasıl çözeceğim?

Satıcıya bir mesaj iletmeni tavsiye ederim hocam.

IMEI çakılmış kaçak ürün gibi kokuyor.

Geçmiş olsun, bilinmedik satıcıdan almışsınız muhtemelen.

Son düzenleyen: Moderatör:
9 ay önce aldım telefonu bu bildirim şuan gelmesi normal değil ki.
Normal.

hocam ne yapıcam IMEI 2 kayıtlı diyor IMEI 1 KAYITDIŞI OLDUGU TESPİT EDİLEN IMEI diyor
Trendyol'la iletişime geç, eğer tek SIM kullanıyorsan sorun çıkarmaz ancak keşke telefonu ilk aldığınızda IMEI sorgulasaydınız, 14 gün iade hakkınızı kullanabilirdiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı