IMEI 1 kayıtsız IMEI 2 kayıtlı

• Konuyu başlatan Lynx8
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 1.331
E devlet üzerinden nasıl açıcağım hocam?

evet hocam öyle diyor sorgulama yaptım SIM 2 için böyle diyor:
Durum: IMEI NUMARASI KAYITLI
Kaynak: İthalat yoluyla kaydedilen IMEI
Yurt dışı bir cihaz ancak Türkiye'ye yasal yollarla getirilip kaydettirilmiş. Yurt Dışı fakat Türkiye kayıtlı bir cihaz yani. IMEI 1 için başka bir olay var sanırım.

IMEI numaranız ile GSM numaranızı eşleştirmeyi deneyin isterseniz.

IMEI numaranız ile GSM numaranızı eşleştirmeyi deneyin isterseniz.
Kayıtlı IMEI Numarası bulunmamaktadır yazıyor hocam.

Yurt dışı bir cihaz ancak Türkiye'ye yasal yollarla getirilip kaydettirilmiş. Yurt Dışı fakat Türkiye kayıtlı bir cihaz yani. IMEI 1 için başka bir olay var sanırım.
bu durumda ne yapabilirim hocam

Aldığınız yere ulaşmayı denediniz mi? Eğer faturası varsa iletişim mağazalarında da yapıyorlardı sanırım numara üzerine IMEI eşleştirme işlemini.
Hocam trendyoldan yazdım adamlara geri dönüş yapmadılar hala. Trendyolun şubesine götürsem telefonu orda hallederler mi?

Eğer faturası varsa iletişim mağazalarında da yapıyorlardı sanırım numara üzerine IMEI eşleştirme işlemin

telefonu kutusunun açtım içinden faturası garantisi her şeyi çıktı şirketin telefon numarasını aradım fakat bugün pazar olduğu için görüşemedim sesli not bırakın dedi sesli not bıraktım yarın tekrar arayacağım.

Aldığınız yere ulaşmayı denediniz mi? Eğer faturası varsa iletişim mağazalarında da yapıyorlardı sanırım numara üzerine IMEI eşleştirme işlemini.
Eğer telefonunuzun Türkiye garantisi ve faturası varsa, IMEI kaydı yapmanıza gerek yoktur. Türkiye’den alınan resmi distribütör garantili telefonlar zaten kayıtlı gelir.

Benim telefonumun garantiside var faturasıda var bu doğru mu hocam?

Son düzenleme:
M1 Teknokent benim de Redmi 13 Pro telefonu 6 ay sonra IMEI klonladir. İade sürecinde telefon iç etti. Ulasilmiyor. Telefon da yok para da yok. Sonradan telefonu acmiyorlar. Telefonu ya da parayi nasıl alabilirim? Magdurum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı