IMEI kaydı düşük olan telefon var mı?

Teşekkürler arkadaşlar. Emin olamadım şimdi bu yol güvenilir mi değil mi 😀

Ama pek çok kişiye getirdim hepsi sıkıntısız kullanıyor dedi. Acaba aylar yıllar sonra da olsa patlama ihtimali var mı bu kaçak IMEI atmanın?

Ama pek çok kişiye getirdim hepsi sıkıntısız kullanıyor dedi. Acaba aylar yıllar sonra da olsa patlama ihtimali var mı bu kaçak IMEI atmanın?
Tek problemi güncelleme yapamazsınız. Yaparsanız patch certificate yapılması lazım o da 100 tl ile 400 tl arasında değişir.

Hiç tanımadığımız birinin IMEI sini çalmış olmuyor muyuz? Siz kullanabiliyorsunuz ama IMEI si çalınan kişinin telefonu kapanıyor sanırım.
Hayır bu işlemi yapanlar genelde eski telefonlarının imeisini atıyor. Zaten imei çalındığı zaman yasal hakkınız doğuyor. Kimse çalmaya kalkmaz.

Patlama ihtimali var mı ne demek ? :D

Cihazını mı sıfırlaman gerekti?
Geçmiş olsun IMEI uçtu.

Güncelleme mi yapmak istiyorsun?
Geçmiş olsun, IMEI uçtu :D

Ayrıca root atıyorlar çoğunlukla bu işlem sırasında, cihaza root atıldığında banka uygulamaları kullanamazsınız.
Magisk diye bir uygulama var çözüm olarak ama güvenilirliği şüpheli.

Geçmiş olsun IMEI uçtu.

Ayrıca root atıyorlar çoğunlukla bu işlem sırasında, cihaza root atıldığında banka uygulamaları kullanamazsınız.
Magisk açık kaynak ve kolayca root gizlenebiliyor.

Ayrıca IMEI atılan telefonda TWRP'den efs yedeği alırsan IMEI uçsa bile geri yükleyebilirsin
(direnç yöntemiyle imei atılanlarda durum farklı olabilir.)
Ve TWRP'den sıfırlama yapınca IMEI uçmaz

Güncelleme yapınca BAZI modellerde IMEI uçar ancak güncellemeyi kendi sitesinden indirip twrp ile kurarsanız sorunsuzca kurulur.
Yani az çok twrp, rom root recovery işinden anlıyorsanız sorunsuz kullanırsınız.

Magisk açık kaynak ve kolayca root gizlenebiliyor.

Ayrıca IMEI atılan telefonda TWRP'den efs yedeği alırsan IMEI uçsa bile geri yükleyebilirsin
(direnç yöntemiyle imei atılanlarda durum farklı olabilir.)
Ve TWRP'den sıfırlama yapınca IMEI uçmaz

Güncelleme yapınca BAZI modellerde IMEI uçar ancak güncellemeyi kendi sitesinden indirip twrp ile kurarsanız sorunsuzca kurulur.
Yani az çok twrp, rom root recovery işinden anlıyorsanız sorunsuz kullanırsınız.
Arkadaş daha 200tl'ye yapılan işlemin kaçak olduğunu bilmiyor, detay bilmiyor birşey bilmiyor :D

Saydıklarınızı bileceğini hiç sanmıyorum.

Arkadaş daha 200tl'ye yapılan işlemin kaçak olduğunu bilmiyor, detay bilmiyor birşey bilmiyor :D

Saydıklarınızı bileceğini hiç sanmıyorum.
O zaman hiç girmesin o işlere ya da güncelleme sıfırlama vs yapmadan kullansın😄

Hocam Xiaomi alacaksanız sorun yok diğer modellerde sorun olabiliyor Xiaomi'de format güncelleme yaparsanız hiçbir şey olmaz uçmaz silinmez ceza falanda yok ülkenin yarısı kaçak nerseyse.

Hocam Xiaomi alacaksanız sorun yok diğer modellerde sorun olabiliyor Xiaomi'de format güncelleme yaparsanız hiçbir şey olmaz uçmaz silinmez ceza falanda yok ülkenin yarısı kaçak nerseyse.
Yani Xiaomi alırsam güncellesem de, formatlasam da hiç bu kaçak IMEI uçmaz mı? 😀

Alacağım telefon bu arada ;

Xiaomi Redmi Note 12 Pro

Geçmiş olsun IMEI uçtu.

Nasıl banka uygulamalarına giremez miyim? Olmaz ki hocam bu patlatır ya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı