IMEI numaramı nereye yazabilirim?

rastlanti

Hectopat
Casper VIA F1 telefonumun ekranında sıkıntı vardı, ara sıra işlemiyordu ama ekranıma ne bir darbe ne de bir dusurme olmadı. İnternetten ROM bulup yükledim yükleyince maalesef imeim gitti ama telefon kutusunda IMEI adresim yazıyor bunu nereye yazmalıyım. Yardım ederseniz beni çok mutu ederseniz yoksa telefonu çöpe atmak zorunda kalacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam telefona root atmadım root mu atayım anlamadım.
Maui meta uygulamsında root atmak gerekmiyor. Geliştirici ayarlarında sadece usb hata ayıklama açık olması gerekiyor. Eğer bu programla yapamadıysan, o zaman telefona root atarak yapmayı dene. Öncelikle rom atar gibi sadece TWRP recovery yükle telefona. Daha sonra buradan recovery v2.82 flashable.zip olanı indir. Daha sonra xposed indir. Telefona TWRP ile bunları yükle. Daha sonra xposed uygulamasından imei change uygulamaları ile imei değiştirebilirsin. Bu yöntemi kendim denemedim. Ancak istersen deneyebilirsin.

Maui meta uygulamsında root atmak gerekmiyor. Geliştirici ayarlarında sadece USB hata ayıklama açık olması gerekiyor. Eğer bu programla yapamadıysan, o zaman telefona root atarak yapmayı dene. Öncelikle ROM atar gibi sadece TWRP Recovery yükle telefona. Daha sonra buradan Recovery v2.82 flashable. ZIP olanı indir. Daha sonra xposed indir. Telefona TWRP ile bunları yükle. Daha sonra xposed uygulamasından IMEI change uygulamaları ile IMEI değiştirebilirsin. Bu yöntemi kendim denemedim. Ancak istersen deneyebilirsin.

Teşekkur ederim şimdi şöyle ki ben dediğiniz gibi Recovery'i flashladım telefona ses açma ve güç tusuna basınca onume 3 seçenek geliyor Recovery mode flashboot normal mod Recovery'i seçince hard reset vesair 7-8 tane seçenek geliyor bir türlü rootu kuramıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı